reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam Babeczki.
Jak zwykle niewyspana,Kuba od 6.00 grasuje i skacze po mnie.
Teraz bajeczkę ogląda,więc zaglądam.:tak:

witam ;-)

ja właśnie się doczołgałam do domu ...byłam na zakupach i znowu pocałowałam klamkę w sklepie z zabawkami a specjalnie szłam na 10:00 bo od tej otwarte w drodze powrotnej też wstąpiłam i 10:30 i nadal zamknięte :wściekła/y:potem wywiesi pewnie kartkę ze zaraz wraca np o 12:00 ja pójdę na 12:00 i dupka nie będzie :cool::wściekła/y:
w dup.ę niech się pocałuje:wściekła/y: wiecej nie idę tylko nie mam prezentu dla chrześniaka :-(prawie się poryczałam z nerwów na niego :zawstydzona/y:

Rosmerta oby dobre wieści :tak:

a my dziś mieliśmy wpdakę w nocy więc szybka zmiana pościeli i spaliśmy do 9:30 :szok: ja dla dzieciaków prezenty mam ale dla starszaków takich jak rodzice mąż siostry męża i jeden jego szwagier NIC:-( muszę się jakoś zebrać w w końcu cos kupić bo tak chodzę i nic mi nie wpada w oko.

miłego dnia pa

Cześć:-)

Planowałam spacer z dzieciakami jak Oliver wstanie, ale chyba nie zdążymy, bo zaraz zacznie padać, tak się brzydko zachmurzyło:sorry: Myślałam też, że może z Karoliną się zobaczę ostatni raz, a tu chyba nici:-(
Powoli biorę się za porządki przedświąteczne, bo w pzyszłym tygodniu chciałabym zająć się gotowaniem i część sobie zamrożę, bo ciężko mi będzie samej z dwójką dzieci coś zrobić:sorry:

Rosmerta
mam nadzieję, że po konsultacji okaże się, że wszystko poszło zgodnie z planem:tak:

Gosia co to za sklep zabawkowy, że ciągle jest zamknięty?:-p Ja bym poszukała innego, bo moja cierpliwość byłaby na skraju, a nie lubie się wkurzać przez takie pierdoły;-)

Karola powodzenia w szukaniu prezentów:tak: Ja zdecydowanie wolę kupować prezenty dzieciakom niż dorosłym:sorry:

Rozalka widzę, że możesz sobie pospać, że hoho:shocked2:;-) Oby Kubuś z czasem przerzucił się na zimowy sen i pobył w łóżku, chociaż do 8;-)

Susu nic nie jest bez sensu;-) Jak tylko będziesz miała możliwości to będziesz tu częściej, a pewnie już bliżej tego niż dalej - mam nadzieję:-)

Za to Wiśni i Nuśki już dawno nie widziałam:confused2::szok: Ciekawe co tam u nich? Żyjecie dziewczyny? Napiszcie chociaż co tam u Was i dzieciaków;-)

Miłego i szybkiego dnia;-) Oby dalsza jego część była z górki:tak:

no juz z górki myśle u mnie:-) jeszce tylko do 15 wpracy, potem obiadek i zawoże hubka do cioci a sama sie wybieram na zakupiki i do fryzjera:-) moze zrekompensuje sobie jakoś tak ten zły poczatek dnia:confused2:budzik zadzwonił w momencie jak we snie wjechałam samochodem w dziecko:szok::-( i nie wiedziałam juz czy to prawdziwie dziecko było czy tylko duch/mara.... a potem do pracy przychodze i katastrofa, robota spieprzona... ech tam... szkoda gadać....:-(

mąż ok:-), wszystko ładnie sie zagoiło (rany) noga spowrotem w gips tym razem pełen normalny gips, ale leciutki, i 6 stycznia dopiero zdejmowany bedzie miał, ale do pracy pozwolił mu iśc, i całe szczęscie, bo w domu juz fiksował widziałam, a teraz przynajmniej w pracy sie wyzyje:-p:-D

no NUski dawno nie było, Wisni i Irtasia znikneła znowu.... ciekawe jak tam dzieciaczki Irtasi, czy wszyscy zdrowi już...

Gosia to chodzi o ten sklepik z zabawkami przy rondzie tam koło was?? nie denerwuj się, bo szkoda twoich nerwów, podjedz z R. do innego :tak:

reklama
Rosmerta nie o ten :no:ale na strzeszyńskiej jest hurtownia zabawek kawalinek od tego sklepu i mają ceny dość przystępne bo jak patrzyłam zestaw baby born z konikiem ma po 160zł a w tesco był po 200zł i na allegro 200zł+przesyłka wiec jak na każdej zabawce się 40zł zaoszczędzi to warto mi iść bo mam 5 minut normalnie bym była tam raz dwa ale teraz ja nawet się tam doczłapać nie mogę :sorry::zawstydzona/y:
ten zestaw daje tak dla porównania ale chciałam kilka innych rzeczy ;-)

jutro podjadę do lidla zobaczyć jeszcze te piżamki bo chciałam mu kupić a chyba jutro mają być w sprzedaży byłam w carrefurze i też były i choinka nie dostałam na niego rozmiaru :cool: i z zabawek to to też nic ciekawego nie znalazłam bo większość to chyba już ma :sorry:nie mam też sił jeździć po marketach ale innego wyjścia nie będę mieć :sorry:

Do góry