reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-)

dobrze, ze porządki przedświateczne mam juz z głowy, wszystko wysprzatane, teraz tylko normalne tylko utrzymanie czystosci;-)

miłego dnia :-)

O szczęściara.
U mnie mały sajgon jeszcze,niby sprzątam,ale końca nie widać.Na razie tylko łazienka i Kuby pokój względnie wygląda.
Choć dzis samopoczucie w miarę,spałam 10 godzin,więc energii też mam więcej.
A prezenty,no cóż,jeszcze nie mam:rofl2:

reklama
witam i zmykam do solara przyszła sukienka którą zamówiłam sobie na sylwka ciekawe czy będzie ok- bo ta którą mieli ostatnio w sklepie miała wadę :wściekła/y:

do miłego.

witam ;-)

u nas kiepska nocka Emilkę od 3 do prawie 7:00 bolał brzuszek nawet zwymiotowała a teraz jest ok nie wiem co ją męczyło :sorry:

hej kobietki!
Gosia, może coś jej zaszkodziło, pomęczyło i dało za wygraną:tak:oby nic więcej nie rozwinęło.
Miłego weekendu, ja mam tyle roboty, że nie wiem czy do Was zajrzę, do tego jutro A. do pracy idzie, więc wszystko na mojej głowie:eek:

Witam :-) Mam teraz taki zapieprz w pracy, że nie mam ani czasu ani siły pisać więcej :zawstydzona/y: Do domu wracam wypluta, trzeba dziecku czas poświęcić. Wiele razy wchodzę na BB, żeby poczytać i coś napisać, ale niestety co chwilę mnie coś odrywa :confused2: W pracy to już nie ma mowy o pisaniu, siedzę nawet po godzinach. No, ale takie są u nas zawsze grudnie, nic nowego.
Mam nadzieję, że dziś mi się uda nadgonić, choć nie wiem ile wytrzymam, bo śpiąca już jestem okrutnie :sorry:

reklama
Myslałam dzis Kasiu o Tobie:tak:.
Ja czekam na walke Pudziana z Najmanem,nie wiem czego sie spodziewac...:szok:.To w ramach odstresowania przed jutrzejszym egzaminem...;-):sorry:

Do góry