reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Miska jestem w podobnej sytuacji - tez nie mam prezentu dla wlasnego męża....:zawstydzona/y::sorry: narazie kupiłam tylko ksiązke o fotografii, ale to jakby dodatek miał byc, a głównego prezentu brak... i pomysłu jakos też....:sorry:

reklama
Helou Babeczki:-)

U nas zimno, że hej... właśnie wróciłam z wieczornego biegania. Kurcze, chyba nie zdążę złapać formy przed zimą:sorry: Bo bieganie przy +1 st. nie należy do najprzyjemniejszych, chociaż od Mikołaja dostałam rajtki do biegania w niskich temperaturach:zawstydzona/y:

matylda i jak tam powrót męża do domciu?? szczęscie ogromne co??:-)

Jeszcze jak:-D:tak:
Nie możemy się sobą nacieszyć;-) Oj dzieje się dzieje.. ale to nadaje się na inny wątek:-p:laugh2:

Hej:-)
Co wy kobiety kupujecie swoim małzonków, oprócz telefonów?

Mój T. dostanie w tym roku kolejny obiektyw do aparatu. Nie mam problemów z prezentami dla męża, bo jest zapalonym "fotografem" i profesjonalnego sprzętu nigdy dość. zawsze znajdzie się jakiś filtr, obiektyw czy inny gadżet którego jeszcze nie ma:tak: No i perfumy.. też dostaje, ja wybieram on używa;-)

Witam:-)

mój mąż tez interesuje sie fotografia, ale ja jestem zielona w tym temacie i kompletnie nie wiem co miałabym wybrac, zeby bylo dobre:sorry: poza tym obiektyw jaki by chciał miec kosztuje ponad 2 tysiące zł, to troche za duzo jak na prezent gwiazdkowy:zawstydzona/y::sorry: perfumy ma.... ciągle jestem w kropce:eek: dzisiaj po pracy ruszam na zakupy, moze cos wypatrze, jakis sweter moze, zobaczymy

miłego dnia babencje:-p:-):rofl2:

Witam :-)

My na szczescie nie wreczamy sobie prezentów z okazji swiat- tylko dzieciaczki dostaja wielkie paki;-)Dzieki temu zakupy mam z głowy;-):tak:

Matylda, fajnie ze jestescie juz razem:tak:

cześć wróciłam z wypadu do rodziców i muszę powiedzieć że był udany.
mam dla wszystkich prezenty :-D dziś pakowanie i schowanie do garażu.nic inneg nie kupiłam choćchciałam sobie jakąś fajną bluzkę na wigilię kupić ale nic mi nie wpadło w oko może dlatego że byłam nastawiona na innych.

miłęgo wieczoru zaraz małego kładę spać kąpanie i sama się też położę bo jeszcze rano zaliczyłam nieplanowanego dentystę bo wieczorem u rodziców ząb 5 mi się ukruszyła prawie połowa :szok: ale już ok zrobiłą przegląd no i wynik na koniec mam 2 plomby i tą 5 sztukowaną i jeszcze brak mi jednej 8 a trzy już wyszły w całości.:tak: więc mam czym gryść na święta- a ostatni raz u dentysty byłam w 2003 roku :zawstydzona/y:

zapomniałam dodać że jutro ubieram choinę.

Ostatnia edycja:
hej:tak:
Rosmerta, mój też fan fotografii, ale podobnie jak ty nie jestem specjalistką w tej materii i ceny takie, że ho ho:eek:bałabym się poza tym, że trafię jak w kulą w płot, a pytać o dokładne namiary to już nie byłoby niespodzianki:cool:, perfumy dostał na imieniny, więc też odpadają. W sobotę muszę czegoś poszukać, przyjeżdża siostra A do nas, więc wyrwę się spokojnie na zakupki:tak:

reklama
Hej Babencje.
Ale sie wkurzyłam dziś w nocy,kilka razy włanczał sie samochodzik Kuby na baterie,normalnie msakra,a żeby go wyłączyć trzeba było odkręcać śrubki tam ,gdzie są baterie.Najpierw myslałam,że cos go prygniotło,a potem znó sie włączył i tak wył,aż mąz zrobił z nim porządek...:no::rofl2:
Ale sypie śnieg,pięknie....ech.;-)

"Zima,zima,zima,pada,pada śnieg...."
Taką uwielbiam.

Załączniki

• zima.jpg
    zima.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 40
Do góry