reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Wolfia wypełniona :tak:

Witam :-)

wczoraj byłam na zakupach kupiłam sobie 2 bluzeczki i biustonosz rozmiar G :baffled: normalnie jak hełm :rofl2:
chyba nie pisałam że 6 czerw w końcu chrzest małego kurcze zmobilizować się nie mogłam by jechać do kościoła
i teraz mam problem bo mam wypełnić papierek czemu nie mam kościelnego i nie wiem co napisać :baffled: w sumie sama nie wiem czemu nie mam ... bo chcieć to bym kiedyś chciała :sorry2:ale czy mieć będę to nie wiem :rofl2:

reklama
Witam:-)

ankieta wypełniona:tak::-)

Wow Gosia no to faktycznie juz jak hełm,a nawet dwa;-):-p
no to Gosia masz rebus teraz, co wpisać... no bo właściwie dlaczego nie macie tego koscilenego?

miłego dzionka wszystkim:-)

Gosia wiem,że to trudna sprawa pewnie dla ciebie,ale moze porozmawiaj z ksiedzem,macie jakiegos sensownego?co tam masz napisać i ze nie wykluczasz slubu koscielnego...
A może R ma jakichs pomysł,jak z tego wybrnąć.

Hej

Wolfia, szkoda ze O. nie udalo sie teraz przyleciec. Mam nadzieje ze nastepnym razem zaden pyl nie przeszkodzi. A Ty kiedy wracasz do Ie?
Acha, ankieta wypelniona. :)

Gosiu, sprawa trudna z tym papierkiem do kosciola. powodzenia w tej sprawie zycze.

Ostatnia edycja:
Problem z tym że w biurze jest zwykła kobita i nie chce się przed nią tłumaczyć .....mówiłam że dopiero co mieliśmy cywilny i nie wykluczamy kościelnego nie chce by dzieci były powodem by go brać może kiedyś się zdecydujemy

w ogóle myślałam co kupić R na 1 rocznicę .... bo nie mam kompletnie pomysłu:no:

Rosmerta a dokładnie 2 :-D dosyć że cycki miałam jak arbuzy to teraz dynie normalnie :baffled:

a czemu nie mamy bo w sumie nie ma powodu jedynie co to kasy brak na odłożenie byśmy mogli wszystko zorganizować bo ledwo starcza na bieżące wydatki a jeszcze gorzej będzie jak na wychowawczy przejdę :baffled:

kurcze ale leje :baffled: marnie widzę dziś spacer ....

cześc za oknem znów szaro jak tak dalej będzie to chyba szyby pomaluję na jakieś kolory bo normalnie dołą można złapać.tragizm z tą pogodą a najlepsze bo czytam że na świecie zaczyna się robić gorąco itd. może my nie mieszkamy na tej planecie.

nic mi się nie chce my jeszcze w piżamie.no ale trzebA RUSZYĆ PUPSKO I SPRAWDZIĆ CZY coś już wyschło bo reszta prania czeka jeszcze jakieś 4 pralki i będę na zero.

miłego dnia kochane i do wieczora.

witam
wolfia wypełnione

bez przesady z tym rozmiarem:-p....G w 70 jest malusie :-pno ale w 85G juz jest po prostu duże:-p:tak:...mam jeszcze swój 85 I dla karmiących:rofl2: ......denerwują mnie porównania do ...czapki ,hełmów,czy beretów;-):rofl2:..to tylko moje zdanie:nerd::zawstydzona/y:;-):rofl2::-p

non stop w domu i domu nawet nosa nie wytykamy i mały znów zaczyna powarkiwać w nosie i już wieczorem wodnisty katarek.już nie wiem o co chodzi.

hej
zdrówka wszystkim ..mój mały tzn duży ;-):rofl2: syn tez chory dziś jeszcze nie pójdzie do szkoły ..jednak ja muszę wyjść na trening bo dostają nowy sprzęt ;-):blink:

reklama
No to witam w klubie,ledwo pożegnaliśmy angine,a tu mega katar i kaszel u Kubula,ja chcę ciepełkooooo na dworzu,bo te witry...masakra jakas i zimnica.

Do góry