reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ogromne gratulacje Miśka! 12 lat to już jest coś. My jesteśmy dopiero 1,5 roku po ślubie. No przynajmniej ten malutki i często dopraszający się o swoje pęcherz coś pożytecznego zrobił:) susmail nie martw się, ja pewnie jak srócę włosy żeby normalnie wyglądały to do uszu.dopiero pyza będę. Kurczę jaki ja mam apetyt. Do tego lutego to ja się w bałwanka zamienię.

reklama
Jutro wyjeżdżamy z naszego rodzinnego Szczecina z córciami( pierworodną i tą w brzuszku) do mojego mężusia do W- wy. Mam nadzieję, że nie zaśpimy;-) .Pociąg mamy o 12 z minutami, to chyba raczej powinnyśmy zdążyć. Posiedzimy troszkę w stolicy, musimy rozejrzeć się za nowym lokum. Mąż tam bez nas już od 2 lat, przyjeżdża tylko na weekendy. Mamy już dosyć takiego zycia na dwa domy:wściekła/y: .Drugi dzidziuś nas do tego zmobilizował:happy: .

Miśka wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy! Nam dzisiaj mija 9 lat "bycia ze sobą" :-) a z tą przeprowadzką do męża to bardzo dobry pomysł - rodzina powinna być razem :-)

mój małż w nocy wyjechałdo Wawy odwieźć kolegę na lotnisko... jakoś się martwię teraz taki ruch i warunki na drodze już nienajlepsze... zaraz będę do niego dzwonić.

To pa dziewczyny, trzymajcie się ciepło.:-) Mam nadzieję, ze ta zima to da jeszcze spokój. Idę dopakować rękawiczki na wszelki wypadek:szok: . Wracamy w piątek wieczorkiem, liczę że samochodem, no chyba, że będzie padał śnieg, to pociągiem. Pa pa.:-p

Miśka, spoznione gratulacje i owocnego wyjazdu.

Ja tez wyjezdzam ale dopiero w piatek, moj przyszly maz zaprosil mnie na dluzszy weekend do Zakopanego:-) Mielismy jechac po naszym slubie cywilnym (18.11.2006) ale on sie chyba boi ze potem to juz sie z pokoju nie rusze taka bede niedolezna. Tak wiec z podrozy poslubnej zrobila nam sie przedslubna:laugh2:

A jesli chodzi o fryzjera to chyba tez sie juz o mnie upomina, ale jak pomysle ze mam wywalic 250 zl to odkladam jak moge. w grudniu pewnie pojde zeby w razie czego dzidziusia nie wystraszyc jak sie urodzi :laugh2:

MISKA SPOZNIONE ALE SZCZERE ZYCZENIA Z OKAZJI 12 ROCZNICY SLUBU

Ja miałam zaledwie 6 rocznica slubu w sobote 28 .DOSTALM SLICZNY BUKIET ROZ OD MOJEGO MEZA. Moj mały pytał sie z jakiej to okazji wiec ja mowie ze rocznica slubu a on na to :O JEJ A JA ZAPOMNIAŁEM MAMUS A CHCIAŁE LAURKE ZROBIC

lil kate- coz ty robisz z tymi włosami ze az 250 zł?

ja byłam w zeszłym tygodniu bo mi juz przeszkadzały i jest juz dobrze .M usimy dbac o siebie i wyglad jak mozna bo po porodzie bedzie jeszcze gorzej (nie bedzie sie chciało jeszcze bardziej niz teraz no i z kim maluszka zostawic tez problem nowy)
w grudniu tez ide ale na balejaz i kontury bo juz czas bedzie (70zł z konturami) by cosik ładniej wygladac (swiezej)

reklama
Agusia a co to sa kontury? Ja tez zazwyczaj robilam balezaj plus podciecie za 140zl. A teraz jak pisalam tylko sie scielam bo wracam do naturalnego koloru (jasny braz) i w sumie to nie tak straszne jak myslalam, jakos u mnie te wszystkie blondy, pozostalosci po czarnej hennie i naturalny kolor fajnie sie mieszaja, wygladam jak zakrecona Pani Jesien :-D :dry: :happy:

Do góry