reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutóweczki 2014

Marta mój własnie dzwonił coś jego tel szwankuje bo już kilkakrotnie było tak że mimo tego iż ma włączony tel to i tak łapie poczta ja mam ostatnio tak że tel leży obok a przychodzi mi sms że ktoś dzwonił :/

edit mąż wrócił coś tam wybełkotał i padł :-D a ja się wziełam za smażenie naleśników. :-D oj bede miała co zrzucać na wiosne :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Edda mam orange nie wiem co się dzieje ale bywa to mega irytujące i uciążliwe :/ mam też tak że gdy wybieram nr to mnie rozłącza dopiero za drugim razem udaje się połączyć

Magdzik też mam orange i w czwartek bodajże rano w ogóle nie miałam zasięgu. Ani nikt do mnie ani ja do nikogo dodzwonić się nie mogłam. A M ma teraz w playu i póki co nie narzekamy. A że Ci się chce o tej godzinie naleśniki robić?! :szok: Ja też mam chęć ale zostawiam to na jutro rano i też coś się obawiam czy mi się zachce zaraz po wstaniu ;-)

:-) sorki ale musze to napisac..:-) bo pekam z dumy chyba hehehe 8 miesiac ciazy blizniaczej aa ja jestem w stanie na stojaco nogi sobie ogolic wooow:-) a jak jest z Wami?:-D

Ja ledwo zakładam i zdejmuję buty na siedząco. Czuje się trochę jak pani po 80ce :/ Już bym tak chciała urodzić. Ta ciąża mi jakoś nie służy, w pierwszej czułam się super, a teraz szkoda gadać, ciągle coś..

Mniszek gratuluje że tak dobrze się czujesz i radzisz sobie z brzuszkiem ja niestety podobnie jak Patrycja w tej ciąży czuje się paskuf
dnie mimo wydaje mi się malego brzucha ciężko mi się przekręcić na drugi bok w pierwszej ciąży za to mogłam góry przenosić

witam niedzielnie ;-) moja cała hołota wstała i piszczy jeść a mi się tak bardzo nie chce wstać z ciepłego wyrka ;-)

Dzien dobry:)
Ja jeszcze moge sobie ogolic nogi na stojaco ale z przerwami co chwile bo brakuje mi oddechu:/
Ja zbieram sie pomalutku do kosciola, a pozniej na usg:)))

hej dziewczyny. Ktos powiedzial nalesniki?? Ale bym zjadla. Mniam.
Mi tez ciezko. Nogi sobie gole w wannie wiec problem z glowy. Ale wszystko juz
boli no ale cuz musi sie tam wszystko porozciagac. Jezeli urodze w terminie to dzis wypada 2 miesiace do konca. Co mnie jeszcze czeka w tej ciazy?

reklama
Witam.
Ja o spotkaniu o 23 wróciłam, było fajnie nawet nie przypuszczałam że nawiążemy jakiś wspólny język, a jednak ;-)
Mąż mi wczoraj dał bojowe zadanie, on chce kluski śląskie i sosik :-p nie powiem też zjem z największą ochotą, do tego mam już buraczki z wczoraj ugotowane i kotlecior z piersi :-p Może jeszcze babke ukręce bo mam nową forme silikonową, trzeba to sprawdzić :tak:
czyli jedym słowem do południa siedze w kuchni a potem leże:-D
Mniszek podziwiam! ja się gole w wannie także nie ma problemu ale tez już nażekam na wielkość mojego brzuchasa, szczególnie jak są do ubrania skarpetki, spodnie, albo buty:no:
Miłej niedzieli :-)

Do góry