Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Jak kiedyś mówiłam, że coś mnie tam pobolewa, to stwierdziła, że brzuch rośnie i ciągnie - i chyba miała rację. Ja byłam przyzwyczajona przed ciążą do kontrolowania szyjki samodzielnie, więc czasem sobie teraz sprawdzałam i to kłucie nie miało wpływu na miękkość czy zamknięcie. A ukłucia mam od dawna (tak gdzieś prawie od połowy ciąży), tyle, że teraz częściej i mocniej. I chyba moja szyjka zaczęła się powoli skracać (albo brzuch już tak mi urósł, że nie sięgam swobodnie i sprawdzam niedokładnie
)
Wciąż ma tylko pół centymetra ale nie skraca się już i jeszcze nie rozwiera, za to lekarz powiedział że już się "scentralizowała" (chyba tak to nazwał). Jak zapytałam o co chodzi to odpowiedział, że szyjka najpierw jest skrzywiona, dopiero przed rozwarciem się prostuje no i moja się właśnie wyprostowała. Czyli powolutku, powolutku coś się zaczyna dziać
bo zawiera chmiel który usypia.. dość niekonwencjonalne chyba podejście do sprawy

.
.Na pewno przeszkadza mu to,ze tak strasznie kaszle.