Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a coca cola pod koniec ciazy była za mało słodka
i gdybym ja posłodziła to tez bym wypiła
A po porodzie jak sprobowałam coli to zastanawiałam sie jak mozna było tyle pić
...słodkie....

- nie kopie mamusi w pęcherz ani w żadne inne wrażliwe miejsca, ale rusza się systematycznie, delikatnie, żeby pokazać, że wszystko jest w porządku
.
. No i muszę bardziej uważać i się obserwować, a w razie czego na zwolnienie, bo coś mi ostatnio brzuch twardnieje. Lekarka podejrzewa, że to dlatego, że zaczął szybciej rosnąć, ale przepisała mi magnez, doraźnie - no-spę i kazała odpoczywać. A w tym tygodniu cały weedend na uczelni mi się szykuje, potem cały tydzień w pracy. Najbliższy wolny dzień za tydzień
Na szczęście już zdążyłam doczytać, że to się może cofnąć, więć staram się być dobrej myśli. Niestety wszystko przebiega bezobjawowo - żadnych bóli, krwawień... Trzymajcie kciuki dziewczyny 
). Buziaki dla ciebie i dzidziolka

, pęcherz moczowy, nerki, no i serducho. Policzył wszystkie paluszki u nóżek i rączek:-) . Wszystko w najlepszym porządku. No i stwierdził, że bezapelacyjnie dziewczynka. kręciła się okropnie, doktorek chciał zrobić ładne zdjęcie z profila, a ten mały szkrab tak się wiercił, że nie bardzo się udało. W końcu zrobił zdjęcie twarzyczki z otwartymi usteczkami;-) . Dostałam jeszcze wydruk z 10 innymi ujęciami wnętrzności. malutka waży 485 g, a ile mierzy zapomniałm zapytać, a w tych papierach nie mogę nic znależć. W 30 tyg. mam następne USG, tak więc chyba podaruję sobie prywatne 3 D, tym bardziej, że na PAM nic nie płacę, a lekarz robi bardzo dokładnie to co do niego należy.