reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutówki na zakupach

reklama
nam po coreczce zostal taki

Alvi Max

Wymieniliśmy jej łóżko na wieksze dopiero miesiac temu wiec służył ponad dwa i pół roku. Jesteśmy bardzo zadowoleni a materac jest jak nowy :)

myśmy mieli z wkładem kokosowym, ale poszedł po rodzinie i chyba juz do nas nie wróci:( A swoją drogą dokupujecie materacyk do łóżeczka turystycznego? bo w nich zdaje sie tylko taka cienka warstwa jest...

Digitalis - tak dokupuję się materacyk. Ponieważ ta ,,cienka warstwa,, jest bardzo twarda. My mamy materacyk kokos/gryka. Zostawiłam go wraz z łóżeczkiem, więc mam z głowy kupno ;-) Choć niby był używany przez 3 lata ale jest jeszcze w b.dobrym stanie.

My też mamy materacyk kokos/gryka. Do łóżeczka turystycznego też trzeba taki materacyk włożyć, bo dno zrobione jest z takiej twardej składanej tektury obłożonej materiałem, która leży na rurkach.

Justyna też słyszałam że te materace z gryką i kokosem są za twarde dla dziecka i trzeba wybierać piankowe tylko dobre, elastyczne, ale ja się na tym nie znam więc chciałabym poznać opinię innych:-)

Miałam napisać jak dojdą moje spodnie ciążowe:-) więc są bardzo wygodne, guma na brzuch z fajnego materiału, na pewno nie będzie uciskać. Jedynie to że są one dosyć cienkie ( cieńsze niż normalne jeansy) więc nie będą się nadawać na zimę, chyba że z rajstopami pod spodem. Do października, listopada rewelacja

reklama
Skoro już o łóżeczkach i materacach mowa, to ja jeszcze mam taką poduszkę-klin:
KLIN BEZPIECZNA PODUSZKA DLA NIEMOWLĄT ZDROWY SEN (1736098591) - Aukcje internetowe Allegro
służy do tego, żeby główka dziecka była nieco wyżej, żeby się nie zakrztusiło gdyby mu się odbiło.

A jeśli nie chcecie kupować takiej poduszki, to dobrze jest pod nogi łóżeczka od strony na której dziecko ma główkę, podłożyć grube książki, żeby główka była nieco podniesiona.

Do góry