reklama

Lutówki na zakupach

reklama
śliczna ta huśtawka. Właśnie nie wiem co lepsze taka huśtaweczka czy np bujak Lezaczek Fisher Price Cudwona Planeta 3w1 T4145 (1760243331) - Aukcje internetowe Allegro

my wczoraj byliśmy w Ikei
Jakie cuda są dla dzieciaków!! mąż mnie ograniczał bo był fortunę wydała

Kupiłam taki ręczniczek z kapturkiem po kąpieli

przewijaczek z prześcieradełkami na zmianę ( taki turystyczny do mamy, w domu planuję mieć sztywny na łóżeczko)

lampkę na łóżeczko, fajna bo daje takie przytłumione rozproszone światło

Vanilla- mamy identyczny ręcznik, tylko co mnie w nim wkurza to to, że tak gdzie jest miejsce na główkę nie ma materiału ręcznikowego tylko jakiś inny którym nie można dobrze wytrzeć głowy dziecku:/
a lampkę mam z tej serii takiego zielonego robaka:)
i ten bujak też mamy:-) wibracji Mały nie polubił, służył nam jako zwykły leżaczek.

Vanilla ja wolę to huśtawkę-leżaczek ze względu na je funkcje, jest automatyczna - nie chodzi o wibracje tylko bujanie jest automatyczne, ma melodyjki i odgłosy natury i włączniki czasowe :)
Ja właśnie dlatego pojadę do ikei jak już będę znała płeć i będę mogła kupić to co chce :P Ja już bym najchętniej wszystko kupiła :P

witam nam sie udało dostac kilka rzeczy dla maluszka
LITTLE TIKES STOJAK MATA GIMNASTYCZNA DLA MALUCHOW (1749174948) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
Elektryczna Huśtawka FISHER PRICE + MATA gratis!! (1761066431) - Aukcje internetowe Allegro

wiec atrakcje baczek będzie miał

kupilismy wózek ale okazało się że w testowaniu przez naszych znajomych przez 2 tyg nie sprawdza sie w naszych okolicach i po wertepach i np ma za małe koła brak porządnych resorów a tu sup znajomi mówią mamy po synku wózek z tych starszych modeli
coś w tym stylu bo nei wiem jakiej to firmy
WÓZEK KAMIL , POMPY , KAREX +5 GRATISÓW , Nowość (1722399586) - Aukcje internetowe Allegro

duże koła porządne resory wyjmowany wkład dla niemowlaka wiec ten zakupiony odsprzedac próbuje i teraz zostały ubranka tylko kupować

wiec jak mogę wam doradzac przy wózkach bo widze im najwięcej uwagi tu się daje :P
3 razy upewnijcie się czy bedzie dobry na wasze okolice
jedna z dziewczyn pisała ze zanim chodniki u niej zrobili musiała pchać przez błoto wiec dobre koła to podstawa
resory niestety wedle mnie tez ważne bo nieraz sie chce pobijać maluszka gdy płacze lub zasypia przydaja sie
marka i czy uzywany czy nowy nie wiem czy tak bardzo wazne najważniejsze by sprawdzał sie w każdej sytuacji

Beti wóżek jak dla mnie fajny tylko minus tego typu wózków ze żeby założyć tylko fotelik samochodowy musisz zostawić w aucie lub domu cała resztę tzn gondolkę wiec ja sobie odpuściłam tego typu wózku i fotelik spokojnie mogę nałozyc na wersje głęboką bez zdejmowania wszystkiego bo np jest fajnie jedziesz na zakupy i wkłądasz tylko stelaż a potem nakłądasz fotelik w którym i tak musisz przewieśc bobasa ale minus jaki jest jest maluszek tez za długooo nie powinien siedziec właśnie w takeij pozycji jaka jest w foteliku miałam ostatnio wykład rechabilitantki jak widziała własnie tak nałozony fotelik na stelarz hehehheheehh

choc z 2 strony wiadomo każda z nas kupi wózek taki jaki jej sie spodoba wyda funkcjonalny dla jej potrzeb i potrzeb maluszka i w zależoności od tego ile może na to przeznaczyc pieniędzy

betibeti - bardzo fajny ten wózeczek, mi się podoba. Tylko ciekawe jak się go prowadzi ;) Fajne ma wyposażenie i jest wszystko co potrzebne do wózka. Ja do swojego będę musiała dokupić - folię przeciwdeszczową i moskiterę chyba. No ale jeszcze zobaczymy

reklama
widze ze jestescie niezle obcykane w tych wozkach. ja nie mam zielonego pojecia jaki wozek wybrac. napewno wielofunkcyjny, lekki i 4-kolowy- tyle tylko wiem.mysle ze najpierw bedziemy chodzic po sklepach- jak juz poogladamy i wybierzemy jakis typ to zamowie w necie, bo chyba wyjdzie to taniej.ale chetnie zdam sie tez na wasze opinie.wozkiem chyba zajme sie w 8 miesiacu ciazy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry