Edyta_
Zaangażowana w BB
Na allegro można detektory tętna kupić już za ok. 100 zł. Ja się właśnie zastanawiam nad kupnem, tak dla własnego spokoju 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Grunt to żeby podejść do tego na spokojnie i nie wkurzac się na malucha bo to nie jego wina - nie zdążył i tyle. A z tym jego wstydem to może ciocia mu nagadała ostatnio i dlatego tak sie przejął? Mój synuś jak został kiedyś z dziadkiem i ufajdał niechcący koszulkę przy wysadzaniu to takiej traumy dostał że przy każdej kolejnej kupie rozbierał sie do golasa żeby nic nie pobrudzić
A do rodzeństwa się przyzwyczai, zobaczysz że jeszcze maluszka pokocha - juz Twoja w tym głowa
Każdy organizm jest inny.
No i z bardzo pozytywnych spraw to podpisałam wreszcie umowę
więc jeden problem mniej. Teraz tylko będę musiała jakoś szefowi powiedzieć o ciąży ale z tym postaram się jeszcze przynajmniej z tydzień wstrzymać, zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Boje się zwyczajnie żeby nie dowiedział się od kogoś innego, bo brzuszek już powoli widać - na szczęście ludzie są bardzo niespostrzegawczy