mama Niki
Ewelina
mama2006-no faktycznie widze po poście że spać niemogłaś,kurcze to jest masakra jak chciało by się juz spać a tu zasnąć nie można.Ja też wczoraj nie mogłam zasnąć i położyłam się coś przed 2 ale to za sprawą ema który mnie niesamowicie wkurza

Dziś wyciągam ema i jedziemy do ikei pooglądać komody z przewijakami,a jak mi się nic nie spodoba to umówiłam się z jakąś panią z Wrocławia która ma do sprzedania używaną komode także jak faktycznie będzie stan idealny to ją weźniemy.Podobają mi się jasne a nawet białe bo che synusiowi zakupić takie samo łóżeczko jak ma Nicol ,potem robi się z niego łóżko.Tak dawno niebyłam w Ikei a już od dawna mnie tam ciągnie 

Sorki że tak ogólnie pisze ale jakoś niemam weny ani humoru do pisana....

Miłej spokojnej niedzieli laseczki

Dziś wyciągam ema i jedziemy do ikei pooglądać komody z przewijakami,a jak mi się nic nie spodoba to umówiłam się z jakąś panią z Wrocławia która ma do sprzedania używaną komode także jak faktycznie będzie stan idealny to ją weźniemy.Podobają mi się jasne a nawet białe bo che synusiowi zakupić takie samo łóżeczko jak ma Nicol ,potem robi się z niego łóżko.Tak dawno niebyłam w Ikei a już od dawna mnie tam ciągnie

Sorki że tak ogólnie pisze ale jakoś niemam weny ani humoru do pisana....
Miłej spokojnej niedzieli laseczki

za to czekam na zdjęcie mamy2006
 za to czekam na zdjęcie mamy2006