Arlij-

moj m z tesciem zamontowal zaluzje!!! wprawdzie dwie godziny to trwalo,ale dali rade. Montowana do sciany wiec troche im zeszlo, a ze najpierw nie zmierzyli jak bedzie na dlugosc, to musieli dwa razy wiercic bo za krotka im wyszla i byl przeswit.Ale pieknie wyglada :-) Teraz m wpadl w rytm pracy i po 3 miesiacach mowienia zamontowal wieszak na boku szafy u Tyny na reczniki i inne *******ki,a teraz sprawdza czy ma male wiertlo zeby zamontowac mi taki uchwyt
FISKEVIK Uchwyty na kartki - IKEA ktory chce miec w kuchni(lezy juz jakies 4 miesiace).Zostanie mu tylko obrazek swiety do powieszenia u malej i finito.
Juz bym sama to dawno zrobila,ale mam jakis uraz z dziecinstwa do wiertarki i jej do reki nie wezme,a jak ja wlacza to uciekam do innego pokoju.

Pluszacze- m gra w Halo 3 jakies, nie znam sie :-) chodzi i strzela.Ja mam 3 pokoje do sprzatania ale w tym tylko 3 komody(na jednej 120 litrowe akwarium wiec duzo jej do sprzatania nie zostaje

),polke pod tv, dwie wiszace polki i witryne.Wiec mam malutko.
Echh basen- marzy mi sie, a wino !!! ech chodze od grudnia i o winie mojemu m marudze.W swieta zaszalalam i do kolacji na dno lampki nalalam wina bialego i do tego do pelna wody mineralnej.Normalnie bym tego nie wypila, ale wiecie jak to mi mi smakowalo!!! przez caly wieczor sie delektowalam!