reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

Omnomnom właśnie ogarnęłam pół pudełka lodów śmietankowych i czuję się błogo... Co do zakładów... :-) to ja bym chciała albo 25styczeń -bo obiecałam przyjaciółce, która ma wtedy urodziny hehe albo 2 luty :-D

reklama
Dee no nalesniki z serem to pierwsza klasa a do tego jeszcze w wakacjie jak jestem w polsce moja mamusia robi polewe z jagodek i do tego tez jogurcik takie na wypasieeeee
Mama2006 kochana ty sie nie przejmuj ze kazdej nie odpisujesz juz teraz masz inne sprawy na glowce no i Filipek woec calkiem rozumiemy
Arlj ale wm zazdroszcze tego snieguuuuu sama bym chetnie aniolki porobila haha jak dzieckooo
Cyska to bardzo milo z twojej strony ze tak pomoglas bidulkom ja tez bardzo bym chciala sn ale to sie okaze w praniu
CHouette82 a ja kochana nawet w jednoczesciowym bym nie poszla gdyz czuje sie strasznie w swoim ciele no i na dodatek troszke rozstepow mam no i ten poziom wody hehehehhehehehe jak bym weszla do basenu hahahahaha

Arlij- :szok: moj m z tesciem zamontowal zaluzje!!! wprawdzie dwie godziny to trwalo,ale dali rade. Montowana do sciany wiec troche im zeszlo, a ze najpierw nie zmierzyli jak bedzie na dlugosc, to musieli dwa razy wiercic bo za krotka im wyszla i byl przeswit.Ale pieknie wyglada :-) Teraz m wpadl w rytm pracy i po 3 miesiacach mowienia zamontowal wieszak na boku szafy u Tyny na reczniki i inne *******ki,a teraz sprawdza czy ma male wiertlo zeby zamontowac mi taki uchwyt FISKEVIK Uchwyty na kartki - IKEA ktory chce miec w kuchni(lezy juz jakies 4 miesiace).Zostanie mu tylko obrazek swiety do powieszenia u malej i finito.
Juz bym sama to dawno zrobila,ale mam jakis uraz z dziecinstwa do wiertarki i jej do reki nie wezme,a jak ja wlacza to uciekam do innego pokoju.:tak:
Pluszacze- m gra w Halo 3 jakies, nie znam sie :-) chodzi i strzela.Ja mam 3 pokoje do sprzatania ale w tym tylko 3 komody(na jednej 120 litrowe akwarium wiec duzo jej do sprzatania nie zostaje:-p),polke pod tv, dwie wiszace polki i witryne.Wiec mam malutko.
Echh basen- marzy mi sie, a wino !!! ech chodze od grudnia i o winie mojemu m marudze.W swieta zaszalalam i do kolacji na dno lampki nalalam wina bialego i do tego do pelna wody mineralnej.Normalnie bym tego nie wypila, ale wiecie jak to mi mi smakowalo!!! przez caly wieczor sie delektowalam!:-D

pluszacze- Ty chyba dawno lania porządnego nie dostałaś :-) przed chwilą w innym wątku pisałam o moich rozstępach... Były były mówi, że on też ma:-D (na siłowni ćwiczy:cool2:), ja mówię, że no tak, ale ja jestem kobietą... To mi powiedział, że tym bardziej mam prawo mieć rozstępy i że to jest normalne i w żadnym razie nie odpychające. Więc wskakujemy w bikini i popierdzielamy na basen :-)

Mitra, pisałaś że stawiasz się w szpitalu 31.01? rodzisz przez cc czy sn? ja miałam wstępnie date cc na 31.01, ale widac nie było mi dane dotrwać :(

Olcia, chyba założymy na forum klub kibica OlciLolci :) widzę ze ten bylybyly to co raz bardziej aktywny... tylko zeby pozniej nie bylo problemów jak się spotka z bylym i jakies bitwy :D

Olcia hahahah a no niedostalam hahahahaha no dobra to wskakujemy w te bikiniiiiii a co tam nich bedzie
Dagrab no to rzeczywiscie nie ma duzo do sprzatania
Munie jestem za zalozeniem tego forum kibica OlciLolciii hehehehe

reklama
arlij w ikea mozna kupić czerwone, bezalkoholowe "wino" do grzania. Marna to namiastka ale jest całkiem dobre w chłodniejsze dni jak ktoś lubi grzańce.

o tak gluck jest ok w przypadku zimnych dni:) dobre i to jak zwykłego nie można:)

Munie - ja sie urodziłam 24.12 w Wigilię ale bynajmniej nie było planowane, wywcześniakowałam się bo miałam sie urodzić 18.01 następnego roku:)

dagrab - to nieźle się rozkręcił ten Twój mąż:), mój też zawiesił obraz ale własnie siostra mi przywiozła z Ikei bo była na zakuapch firanki na które polowałam ale których ostatnio nie było to się załamał bo musi je powiesić a do tego nowy karnisz bo teraz mieliśmy roletę rzymską w sypialni a ja mu zamieniam na firanki i zasłony:). Jedyny argument jaki może zadziałać to że dla małej żeby przed urodzeniem bo to w sypialni a Ona z nami będzie i żeby potem jej już tam nie wiercić
:-D

Do góry