reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

Dziękuje Wam bardzo. ani83 no właśnie strasznie mi żal że nie moge jechać ale nie mam wyjścia, boję się...

Vanilia - pod pajacyk najlepiej bodziaka z krótkim lub długim w zalezności o temperatury albo śpiochy, body i kaftanik.
ja miałam kilka w rozmiarze 56 takich naprawdę malutkich bo czasem 56 jednej firmy a innej 62 to ten sam rozmiar....

W tym roku dokupiłam kilka na rozmiar 56 ale są deczko większe więc starczą na dłuzej. Nadia urodziła sie z wagą 3430 i 58 cm więc te 56 to starczyły na krótko bardzo i szybko przeszłyśmy na 62.

maron - ja dostałam od siostry z napisem - made with love:)

z tą wanną to wiem w czym rzecz, wprawdzie uwielbiam nasz prysznic i deszczownicę ale ostatnio coraz trudniej się tak depilować więc wtedy wskakuję w wannę którą używa tylko nasza córka a najlepsze, że wybieraliśmy ją pod kątem mojego męża, wysokiego, żeby była jak największa i najdłuższa;-)

tylko teraz z wanny muszę mieć pomoc przy wyjściu bo ciężko się podnieść:)

u mnie z rozstępami na szczeście nie ma problemu, nie mam żadnych ani po jednej ani po drugiej ciąży ale chwilę trwało po 1 ciązy żeby skóra wróciła do swojej elastyczności i giętkości mimo iż zaraz po porodzie zrzuciłam wszystko a nawet byłam chudsza niż przed ciążą, teraz już wiem, że po drugiej włączę ćwiczenia na brzuszek bo wtedy nic nie robiłam...

Pomału się zbieram na występy mojego krasnala w przedstawieniu, Babcia w drodze a to strój jaki nam się udało wymyslić mimo beztalencia mamy.

20122.jpg20123.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
To nie jestem sama :-)
Moja pralka na programie "bawełna dziecięca" od razu wrzuca 95stopni, ale ja zmniejszam do 40. Wolałam się upewnić czy dobrze robie :-D

Ja tez w 30 stopniach :-) w programie BABYCARE :-)
Co do rozstepow to mi sie pojawilo kilka na boczkach :baffled: robia sie coraz intensywniejsze, na szczescie dzis przyszla mi Mustelka na nowo powstale rozstepy i zamierzam sie smarowac :-) na brzuchu wyszlo mi kilka ale takich bladziutkich - ledwo widocznych. Moj brzuch przestal rosnac ( pewnie przez ta mala ilosc wod) i na szczescie poki co nie ciemnieja a ni nie pojawiaja sie nowe

Arlij- jaka modeleczka!!!!!!! bardzo fajnie to wymyslilas
ja piore w 40 z podwojnym plukaniem.
na rozstepy juz nic nie poradze, a mam ich za kilka dziewczyn chyba :p

Ostatnia edycja:
Dziękuje Wam bardzo. ani83 no właśnie strasznie mi żal że nie moge jechać ale nie mam wyjścia, boję się...

Vanilia - pod pajacyk najlepiej bodziaka z krótkim lub długim w zalezności o temperatury albo śpiochy, body i kaftanik.
ja miałam kilka w rozmiarze 56 takich naprawdę malutkich bo czasem 56 jednej firmy a innej 62 to ten sam rozmiar....

W tym roku dokupiłam kilka na rozmiar 56 ale są deczko większe więc starczą na dłuzej. Nadia urodziła sie z wagą 3430 i 58 cm więc te 56 to starczyły na krótko bardzo i szybko przeszłyśmy na 62.

maron - ja dostałam od siostry z napisem - made with love:)

z tą wanną to wiem w czym rzecz, wprawdzie uwielbiam nasz prysznic i deszczownicę ale ostatnio coraz trudniej się tak depilować więc wtedy wskakuję w wannę którą używa tylko nasza córka a najlepsze, że wybieraliśmy ją pod kątem mojego męża, wysokiego, żeby była jak największa i najdłuższa;-)

tylko teraz z wanny muszę mieć pomoc przy wyjściu bo ciężko się podnieść:)

u mnie z rozstępami na szczeście nie ma problemu, nie mam żadnych ani po jednej ani po drugiej ciąży ale chwilę trwało po 1 ciązy żeby skóra wróciła do swojej elastyczności i giętkości mimo iż zaraz po porodzie zrzuciłam wszystko a nawet byłam chudsza niż przed ciążą, teraz już wiem, że po drugiej włączę ćwiczenia na brzuszek bo wtedy nic nie robiłam...

Pomału się zbieram na występy mojego krasnala w przedstawieniu, Babcia w drodze a to strój jaki nam się udało wymyslić mimo beztalencia mamy.

Zobacz załącznik 429983Zobacz załącznik 429984

O rany to twoja mała???

Pal licho strój ( zeby nie było fajowy ) ale dziewczynka przecudna! spokojnie mama , cokolwiek by nei ubrala bedzie śliczna :) i tylko 2 mies starsza od mojej :)

bardzo dziękuję w imieniu córy:)

tak Mitra to moje dziecię:), wyrośnięte już, nawet nie wiem kiedy to minęło a tu znowu pieluchy idą:).

strój wymyśliłam z tego co w domu było bo ani szyć ani szydełkować ani takie tam robić nie umiem, w sumie jestem zadowolona bo to jak na mnie super;)

ciuszki piorę w 35 stopniach dla maluszka lub 40 - to tej starszej.

cześć :)
to ja córa marnotrawna-kilka dni nie miałam czasu to ponad 60 str się nazbierało:-( nie dam rady tego nadrobić !!
z tego co widzę to kolejne "lutowe"dzieci pojawiły się na świecie-serdecznie gratuluję Munie i Emil, Sonka :) wszystkiego najlepszego dla rodziców i pociech :*
Arli współczuję z powodu śmierci wujka-ściskam Cię mocno :*
no i na teraz tyle, idę popatrzeć w innych wątkach i napiszę o swoich badaniach w odpowiednim wątku
mam nadzieję, że u wszystkich raczej w porządku, no może ewentualnie jakieś małe skurcze się pojawiają, bo ja wczoraj myślałam na wieczór, ze to już:szok: na szczęście był to fałszywy alarm!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
ARLI J współczucia z powodu śmierci wujka,najgorsze jest własnie to jak ktos bliski umiera niespodziewanie.
Córeczka śliczna jak na 3 latka bardzo poważnie wygląda na buzi,jakby miała conajmniej 6 lat.
U nas dalej zimowo w nocy spadło trochę śniegu pasowało by pójsc na jakis spacerek z młodą ale strasznie mi się niechce i z brzuszkiem już cięzko.Ja zakładałam body pod pajacyki ale te grubsze czyli welurowe jak wychodziłysmy na spacer pod bawełniane raczej już nie bo te używałam do spania i byłoby małej za goraco.Zdecydowanie wolę body z długim rekawem i półśpiochy i tyle.Teraz dostałam od siostry M dużo ciuszków na 52 i 56 bo ona miała wczesniaka ale jak widzę to mi się już chyba nieprzydadzą bo synek chyba niebędzie taki mały.Córcia urodziła się z wagą 3900 od razu z tłuszczykiem he he i niektóre 56 były już za małe a body powinny mieć troszkę luzu w kroku coby za mocno pieluszki nie przyciskały.
KITEK ja od kilku dni mam to samo skurcze ale nieregularne do tego ból jak na @ wczoraj myślałam że to już i spakowalam torbę i rzeczy dla małego na wyjscie.

Ostatnia edycja:
Do góry