renatka.wawa
Fanka BB :)
Geniusia dziękuję uspokoiłaś mnie może porobię troszkę ćwiczeń teraz trochę się uspokoił to nie będę panikować,ale jak tak kuło to brzuch twardy.Zobaczymy może już się wyszalał i da spokój na wieczór.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

i w nocy już myślałam, że w dobrym momencie to zrobiłam bo miałam skurcze i bóle ze myślałam, ze zaraz pojedziemy. Na szczęscie były nieregularne i nad ranem ustały o co się modliłam bo na 11 mieliśmy być u znajomych na urodzinach ich córki i Nadia by nie wybaczyła, że zamiast na urodziny to do szpitala jedziemy:-). Efekt taki że cały dzień gdzieś się szwendaliśmy, po urodzinach wpadliśmy do McDonaldsa na wyżerkę (rzadko to robimy ale to ostatnia taka słabość przed porodem), na zakupy do entliczka, po spożywkę i zeszło nam większość dnia.