reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

Dziewczynki powiedzcie mi jeśli wiecie oczywiście,bo mąż kupił mi w aptece maść na sutki BEPANTHEN i pani w aptece powiedziała że nie trzeba jej ścierać z sutka przed karmieniem, bo ma taki skład że nie szkodzi dzecku.A na ulotce jest napisane żeby ścierać i zgłupiałam.

bo to sa te nowe opakowania teraz i wszędzie piszą, żeby wycierać ale mam sporo znajomych które tej maści używały i używają dalej, nic nie wycierają i jest ok.

reklama
z tym, że ja nie smarowałam przed samym karmieniem, tylko po. Zostawiałam grubą warstwę i paradowałam z biustem na wierzchu dopóki trochę nie wsiąkło :-D

Zjadłam w ciągu dnia całą tabliczkę czekolady :-D myślałam, że będzie brykać, ale coś nie chce.
Jak się położyłam to troszkę czułam przeciąganie, ale niewiele. Więc nie panikuję. Jutro wizyta dość wcześnie - o 10 więc wytrzymam :-)
Jednak będę ją obserwować :-)

Dee - przed samym porodem dzieci stają się mniej aktywne :tak: może coś się zacznie? A poza tym masz jutro wizytę u gina, a na naszym wątku 95% dziewczyn chyba po takiej wizycie i badaniu trafiło na porodówkę :-D szczerze mówiąc chyba nawet wszystkie

Dee - przed samym porodem dzieci stają się mniej aktywne :tak: może coś się zacznie? A poza tym masz jutro wizytę u gina, a na naszym wątku 95% dziewczyn chyba po takiej wizycie i badaniu trafiło na porodówkę :-D szczerze mówiąc chyba nawet wszystkie

i to sobie przywłaszczę jako życzenie imieninowe (jutro) :-) oby się spełniło :-)

no mąż miał widoki ;-) uroki początków karmienia. Ale tak jest najlepiej,bo najszybciej się goi jak jest dostęp powietrza.

reklama
Do góry