krisowa
Fanka BB :)
spoko, nie denerwuje sie, kolezanka by sie zdziwila ile wpisów jest na naszych zakupachKrisowa nie denerwuj się;-)
Trochę mnie nie było, bo miałam smutne wydarzenia w rodzinie.
tule w zwążku z tym smutkiem w rodzinie :*
a
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
spoko, nie denerwuje sie, kolezanka by sie zdziwila ile wpisów jest na naszych zakupachKrisowa nie denerwuj się;-)
Trochę mnie nie było, bo miałam smutne wydarzenia w rodzinie.

ale tak jakoś samo się nasuwało...
nie wiem jak szybko pokarmy/płyny przenikają do mleczka? wiecie może?
Moja mama juz nie szalala, bo nie ma co kupowac, dopiero jak mala osiagnie rozmiar 80.A teraz to Tyna nawet butow ma wiecej niz jej mamusia.
tez sie kiedys zastanawialam jak szybko to co zje mama dostaje sie do mleczka, wiec chetnie zobacze co dziewczyny napisza.