Mitra od jakiś ostatnich 3 dni mój synek zostaje dobity przez kąpiel. Nie chce nawet cyca na dobicie
chwila moment i odpływa na piersi. Ale też u niego chyba ten kryzys minął, bo mi wychodzi mniej karmień dziennie. I ogólnie jakoś mniej płaczliwie.
My po wizycie u ortopedy. Tym razem dr kompetentny. A spodobał mi się tym
że tak mu się spodobało drugie imię mojego synka, że je wpisał jako pierwsze :-) Mój syn to Kacper Ziemowit
Ale na serio, to panewki super wykształcone, ruchomość stawów biodrowych do środka i na zewnątrz bardzo dobra, ruchomość stópek tak samo, kręgosłup prosty. Dr spokojnie wszystko pokazał, wytłumaczył. Z punktu widzenia ortopedycznego jest super
to jestem już spokojniejsza 
Dzisiaj synia zabawiałam pioseneczką i robiłam mu przy tym gimnastykę rączek i nóżek (nóżek na tyle na ile mi pozwolił). A śpiewałam mu "Pod czerwonym grzybkiem", taka pioseneczka o krasnoludkach
chwila moment i odpływa na piersi. Ale też u niego chyba ten kryzys minął, bo mi wychodzi mniej karmień dziennie. I ogólnie jakoś mniej płaczliwie.My po wizycie u ortopedy. Tym razem dr kompetentny. A spodobał mi się tym
że tak mu się spodobało drugie imię mojego synka, że je wpisał jako pierwsze :-) Mój syn to Kacper Ziemowit
to jestem już spokojniejsza Dzisiaj synia zabawiałam pioseneczką i robiłam mu przy tym gimnastykę rączek i nóżek (nóżek na tyle na ile mi pozwolił). A śpiewałam mu "Pod czerwonym grzybkiem", taka pioseneczka o krasnoludkach

szok kiedy to zleciało