Kasia2015
Fanka BB :)
Witam z słonecznego dolnośląskiego 
ja w dobrym zdrowiu, noc=4 razy siku, ale ok, zabieram się za porządki, chociaż małe
monikamarcina Pawłowi życzę zdrówka, dziwne z tymi wieczornymi inhalacjami, wszelkie leki odkrztuśne podaje się wcześniej taki jak pisały dziewczyny
dorex, anii84 gratki zakupów
na dzisiejszy dzień dużo słońca i optymizmu:-)
ja w dobrym zdrowiu, noc=4 razy siku, ale ok, zabieram się za porządki, chociaż małe
monikamarcina Pawłowi życzę zdrówka, dziwne z tymi wieczornymi inhalacjami, wszelkie leki odkrztuśne podaje się wcześniej taki jak pisały dziewczyny

dorex, anii84 gratki zakupów
na dzisiejszy dzień dużo słońca i optymizmu:-)
maz poinformowal cala rodzine ze niech nie odwiedzaja nas jesli maja jakokolwiek infekcje nawet katar zeby nie narazac mnie niepotrzebnie.
Całą noc nie spałam, a ze mną dzidzia, (za to teraz cisza, pewnie odsypia:-))Obudziłam się koło 2 i to był koniec snu...potem jeszcze krew mi z nosa poleciała, to już w ogóle się rozbudziłam. Jak się ogarniałam w łazience to aż małż wstał i pytał czy ok jest (ostatnio bardziej czujny się zrobił). Zasnęłam dopiero nad ranem..i pół dnia z głowy teraz..ech..nie lubię wstawać tak późno, ale musiałam odespać troszkę tą noc:-)
szał