reklama

Maj 2011

reklama
kamcia super :) my spacerki z wózkiem (tatuś kupił na prędzce jak byłam w szpitalu) mamy już zaliczone plus kilka wyjazdów do dziadków na drugi koniec miasta a jutro ruszamy na shoping hmmm.... tzn ja bo nie mam w czy,m chodzić cycki mi sie w koszulki z przed ciąży nie mieszczą i mężuś dał pieniązka

No Kamcia u ciebie pogoda super to smialo mozesz tretowac na spacerek.
Jestem w szoku, ze Jaipur miala cc, przeciez tak cala ciaze sie dobrze czula i wszystko tak szybko i gladko szlo...

kamcia super :) my spacerki z wózkiem (tatuś kupił na prędzce jak byłam w szpitalu) mamy już zaliczone plus kilka wyjazdów do dziadków na drugi koniec miasta a jutro ruszamy na shoping hmmm.... tzn ja bo nie mam w czy,m chodzić cycki mi sie w koszulki z przed ciąży nie mieszczą i mężuś dał pieniązka

dobry mężuś, dobry, chwali się takie poczynania, chwali ;)))

Pospałam sobie, chociaż troszkę mało...ból głowy wrócił:(

My też planujemy jutro pierwszy spacerek wózkiem, bo do tej pory młody śmigał po dworze w foteliku.

Proszę jakie dwie miłe wiadomości do podusi! strasznie się cieszę :-):-):-)
ale fakt Jaipur była tak dobrze przygotowana do SN a tu taki psikus no nic widocznie musiało być zagrożenie czy coś ważne że jest już maleństwo i że jest OK! :tak:

Ja już non stop rozmyślam a żadnych znaków ani widu ani słychu nic a do terminu 4 dni :dry:

Kurcze u mnie brzuch dalej wysoko az pod cyckami:rofl2:mam pytanie mi na pierwszejwizycie dali termin o ile pamietam 18 maj a po usg 8 i ten mam oficjalny w papierach !U Was też jest taka rozbierzność :confused:

Czesc laski,
Leze sobie juz bez malego,porod szedl super do partych,niestety na partych junior zle sie wstawial w miednice,jak powiedzial lekarz po cc nie bylo sznas na sn,bo uderzal czolem w kosc miednicy zamiast wchodzic w kanal.w sumie walczylismy do 16 z partymi,ale nie bylo postepu. Wiec zapadla decyzja o 16.30,ze na 17cc.troche bylam podlamana,nawet polecialo mi pare lez,bo tyle bylo staran.. Ok juz koncze bo maz mi kaze pospac i odpoczac.

jaipur niczym się nie martw, byłaś dzielna i to jest ważne!!!
a najważniejsze że jesteście już razem w komplecie :-)
czekamy na fotki !!!

trzymaj się kochana !!!

reklama
jaipur tak miało być najwyraźniej. dzielna z ciebie dziewczyna! najważniejsze, że z małym wszystko ok, a patrząc na twoja determinację z pewnością szybko dojdziesz do siebie :) a teraz odpoczywaj sobie, mężuś ma rację :) słuchaj go bo dobrze gada :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry