reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2011

Mycha trzymam kciuki zeby to juz bylo to :-) ja na dzis termin mam i d**a nic sie nie dzieje kompletnie, szukam sobie tylko jakis zajec zeby nie myslec o tym za duzo.

reklama
witam mnie nadal szczena boli... ale nie chcę brac leków bo po co sie faszerowac,... bol znośny więc może dam rade eeehhhh

wczoraj upiekłam sobie ciacho , i z cappucino sie zajadałam :-) do tego książke poczytalam a D cały dzien w pracy był :-(
[oxniej pojechałam zo kumpli na kawę z dziewczynami... bo pogoda sie lekko poprawiła...
a dzisiaj... mam miec gości .. już jeden kumpel był... o 9 rano:-D jeszcze 2 koleżanki maja wpaśc na kawkę.. :-)

jolek o tak wbijaj jako trzecia.. hihih

kurde.. ale się znów wkurzyłam.. podjechał koleś mi pod dom.. ja szybko wstałam zeby mi czasem dzwonkiem nie zadzwonił..
on mnie widział ze wstaje i na niego patrzę i ię w kierunku drzwi....
ale i tak debil zadzwonił dzwonkiem:crazy:\
dobrze ze mi się dziewczynki nie obudziły bo bym nic sobie nie odpoczęła normalnie :crazy:

ilonka tak jak piszesz, nie ma nic gorszego niż patrzeć na chorującego, płaczącego malucha.
ja po porodzie nie mogłam sobie poradzić z koniecznością pokłucia małej do badań, ryczałam jak bóbr patrząc na jej sine piąstki, słysząc jej płacz :((( do dziś przechodzą mnie ciarki i codziennie dziękuję Bogu, że jest zdrowa.
jesteś bardzo dzielną mamą! Wracajcie jak najprędzej do domku !!!!!!!

Dla wszystkich naszych ukochanych, najdroższych skarbów, dużo zdrówka !!!!! niech już żadne nie chorują, a te, które chorują niech szybciutko wracają do zdrówka !!!!

mycha kochana powodzenia!!! trzymamy kciuki!!! &&&&&&&&&&&&&&&

kamcia ja to juz mam w zwyczaju opierdzielanie w takich sytuacjach ;))) jestem postrachem ulotkarzy ;)))) mieszkamy na 4, ostatnim piętrze, więc każdy z nich dzwoni aby otworzyć drzwi... nie daj Boże jak ja odbiorę... oj jestem bardzo niemiła ;/ ;))) szkoda mi tych ludzi, bo wykonują jedynie swoja pracę, ale JA MAM MALUTKIE DZIECKO!!!! Przeciez to takie oczywiste :)))))))) normalnie lwica ;))))

futrzaczku, no właśnie za każdym razem wkładaliśmy ja do wanienki golusieńką, bez pieluszki. dziś napewno naprawimy ten błąd :)

Ostatnia edycja:
mycha - trzymamy kciuki, chociaż nie ukrywam że jestem ciut zazdrosna. Ale masz pierwszeństwo bo jesteś z tych najbardziej przeterminowanych, a ja mam jeszcze te 2 dni. Mam nadzieję że szybko pójdzie.

bra ja wkładam golusieńka ale daję cieplejszą wodę niz "letnią" mała lubi taką bardzo ciepłą wode i nie połacze może spróbuj tez tak...:-)

mycha
kciuki trzymam &&&&&&&&&&&

dziękuję wam kochane za wszystkie rady, dzięki Wam dzisiejsza kąpiel może być sukcesem :) jestem nastawiona optymistycznie :)

reklama
mycha trzymam kciuki!!!
ja sie tak nie bawie... sama zostane nierozpakowana?:-(

jak tak podgladam to czerwcowki sie juz rozpakowauja a ja stoje w miejscu:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry