Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Persefona - gratulacje
Ja mam obronę 18 czerwca, do tego czasu nie ma siły, mały musi być już z tej strony brzuszka. Może wezmę go na egzamin i komisja się nieco ulituje?
Mały łobuziak przespał grzecznie całą noc bo mu powiedziałam że dzisiaj ma termin i ma zbierać siły. Tatuś odsypia po weselu więc jeszcze trochę i może się zaczynać. Ale w takie cuda to ja nie wierzę. Żałuję ze nie byłam bo było super podobno, leciała świetna muzyka, a ja mam jeszcze sił na tyle żeby ruszyć w tany. Może by to coś dało. A tak to trzeba czekać aż syneczek się ulituje
Jak tam moje drogie, widzę, że wszystkie już pieluszki przewijacie A kto jeszcze został na maj? ...ja to już nie wiem czy czerwca nie wypatrywać, ciągle nic....w piątek dwa skurcze i od tego czasu czuje się dalej super, swietnie spię i nie widzę żadnych objawów.
salsera dawaj na porodówke już! :-) chcemy zobaczyc Mikołajka)
u mnie dzis taka średnia pogoda, a chciałam wyjśc na spacer Jasiek dzis obiskał mamusie na przywitanie
jaka u Was pogoda dziewczynki??
u nas piękne słonko od razu lepszy humor) persefona gratulacje zdanego egzaminu.
No a niedługo zacznę się szykować i fruu z domku już nadoiłam im dwie pełne butelki mlesia.Nieziemska jest ta moja dojarka, zagapię się na tv i odciągnęła mi całe mleko.No ale widok jej w akcji napewno jest dość specyficzny
jaipur chyba musze pomyśleć o tej dojarce persefona gratulacje zagapiłam się i nawet nie przeczytałam, ja teraz mam egzaminy 4 i 6 czerwiec, jak tu się zabrac do nauki?!
ja rowniez w dwupaku jeszcze:-)
choc dzisiaj jakies skurcze odczuwam i nawet juz pomyslalam,ze czop mi odchodzi bo zauwazylam krew... moze cos ruszy...