reklama

Maj 2011

reklama
Tylko nadal nie wiem co z tym pieluszkowaniem zrobić? Czekać na usg czy zapobiegawczo jednak stosować... widzę że generalnie rzadko się to stosuje ale sama już nie wiem.

Haloooo....
Jestem i ja... We wtorek wyszliśmy ze szpitala, niestety brzuch nadal otwarty, muszę codziennie jeździć do pani doktor na płukanie ale mówi że rana już się powoli ładnie sama zamyka.
Oskarek super grzeczny w domku teraz będę powoli was nadrabiać powoli.

Salsera sama wspominałaś że to ponoć g*** daje. Wstrzymaj się i nie męcz malucha. Przyznam Ci się jak ja patrzę na Igora jak on wieczorem leży z tym wielkim pupskiem przez te dwie pieluchy i rozłożonymi nogami i średnio mu z tym wygodnie to mi serce pęka.Stosuję to bo lekarz kazał i zobaczymy czy to coś dało w lipcu na kontroli. Staraj się jak bierzesz Mikołaja na ręce rozszerzać mu nogi. To takie działanie profilaktyczne. Gdzieś to w gazecie wyczytałam.

Karolka huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) Buziak na przywitanie w domku:)
Zmień sobie suwaczek:)

reklama
karolka :) nie ma to jak w domku :)

Ja dziś padam na ryjek znów :wściekła/y: Młody miał dziś kiepski dzien - może przez ten upał. Każdy szelest go budził, a zasypiał tylko na krótkie płytkie drzemki. Nawet kąpiel nie przyniosła mu oczekiwanej otuchy. Bidulek
Teraz mama leci prysznic wziąć i spatku. Ledwo przeczytałam co naskrobałyście - tak mi się oczy zamykają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry