reklama

Maj 2011

reklama
Czesc Dziewczyny,

nie nadrobie Was bo wczoraj bylismy na imprezie wrocilismy pozno a Igora nie obchodzi ze mamusia dzis nie do zycia jest, po ciazy to juz nie ta glowa ale potanczylismy sobie chociaz czego dawno nie robilismy.:-)

Ide spac moze Guguś pozwoli mi chociaz troche.

Dzień dobry niedzielnie
Buziaki dla wczirajszych solenizantów
Za nami trudna nocka, mój synio poszedł spac o 2:szok: w nocy masakra,jestem do tyłu jakieś poł dnia:-)
Buziloki uciekam bo gotuję obiadek

dzień dobry kochane :)

chciałam uspokoić, pewnie wiele z Was... spokojnie, to tylko śnieg, pewnie długo nie zagości :-D

byliśmy na krótkim spacerku z Lenonem i ... wmurowało ją :-D taka ilośc bieli wokoło to jednak niecodziennośc w zimę ;)))
sypie cały czas więc trzeba nacieszyc oko, uwielbiam taki świeży, biąły puch i sloneczko do tego :-D
Lenuś zaczyna próby raczkowania na dobre, naprawde każdego dnia widac postępy :) a ostatnie 3 dni juz wogóle obfitują w nowości. pękniemy niedługo z dumy ;)))
dzis niestety mieliśmy znowu chwilę "grozy" bo zwymiotowała obiadek i posło jej nawet noskiem. w dalszym ciągu chwyta sie za uszko, budzi w nocy i marudzi, więc aż boję sie jutrzejszej wizyty kontrolnej, czy antybiotyk pomaga w oczekiwanym stopniu.

z dobrych rzeczy to mama zrobiła wczoraj pączki i właśnie objadamy sie niedzielnie :)
dziś stwierdziłam, że urosła mi oponka na brzuchu, nasza ostatnia dieta przynosi skutki. nie miałam kiedy gotować i jedliśmy kupne obiadki.

no nic, lecę, ostatnio nie nadrabiam wszystkiego, bo mała mi nie pozwala, ale staram się jak mogę ;)

chorowitkom zdrówka :)
okrągłomiesięcznym całuski ;)
niewyspanym - wyspania ;)

witam , wybaczcie że wczoraj mine nie było .. nie iałam siły źle się czułam , a i musiałam jechać na zakupy bo w lodówce pustki... :-p
a dziś nie mam suły nadrabiać , chyba te leki mnie wykończa ,.. jak nie jest mi słabo to boli żołądek , albo serce wali jak oszlałe... a w najgorszym wypadku odpływam i mogę spać kilkagodzin :sorry : :-( normalnie masakra...
dobrze że te najgorsze leki mam brać jeszcze tylko przez tydzień

a pogoda śliczna.. świeci słońce , ptaszki śpiewają... żyć nie umierać ;-)

Witam się i ja:-D
Mama już pojechała:-(
Małe przespały od 20 do 7 rano(oczywiście z przerwami na jedzenie) pierwszy raz od jakiś 3 tygodni:-D:-D:-D
Jaipur mój bulgot też jest ZEN budzi się na jedzenie i siku :-Dale taki urok tej rasy
Vi zdrówka
Wyrzuciłam dzieciaki na dwór dotleniły się,zmarzły im nosy i teraz połowa śpi:-)

Ostatnia edycja:
Witam się zimowo!:-)

Piękna biała zima tak lubię:tak: Byliśmy na spacerze Franek równie zdziwiony jak Lenka:tak: Teraz pijemy z mężem pyszną herbatkę a dziecko nasze śpi:-) Udanej niedzieli laski!
Kamcia porozmawiaj z lekarzem bo dość duże skutki uboczne ma ten lek:no:

reklama
Kamcia zdrówka życze bo jakoś marnie z Tobą.Mam sklerozę, co Tobie jest?

my tez spacerowaliśmy, w ogrodzie:sorry: a śnieg nie zrobił większego wrażenia na juniorze, najpierw próbował z nim zagadać a jak ten nie odp to młody poszedł spać znudzony.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry