reklama

Maj 2011

Hejka babolki moje ;)
Byłam dziś u M. ma dużo lepszy nastrój. U niego z nastrojem różnie, ale nie a się czemu dziwić. Od poniedziałku będzie miał rehabilitację, a jutro jadę do niego na cały dzień bo mamy rocznicę ślubu. A małego zostawiam Babci, niech się nacieszy :tak:M. już zaczął trochę jeść, także jakoś powoli życie wraca do względnej normy...Kubuś rozrabia, nauczył się mówić "kaka" na gumową kaczuszkę, tak mu to fajnie wychodzi i umie robić "nie, nie, nie" kręci główką tak cudacznie:-DPrzy nim nie sposób się smucić. A no i śpiewa "Aaaa". Chyba tyle u mnie. Ściskam Was mocno, chciałąm trochę poczytać co u Was, ale organizm się domaga snu po kilku nieprzespanych nocach. Muszę się wziuąć w garść, bo wczoraj wieczorem i dzis rano puściłą mi się krew z nosa...Talże nadrobię Was myślę w najbliższym czasie, bo staram się wrócić jakoś do rzeczywistości. Dobrej, spokojnej i przespanej nocki życzę :*

reklama
basiekk to spoko,niech sobie nie przeszkadzają, mała pódzie później spać to dłużej pośpi.
agacio noo bo ja lubię kupeee:-D.Ale spoko, mąż też cierpi- jest teraz emerytem w sedanie:-D:-D

Oj zapomnij o porszaku jak Prezesa wozisz plus cały jego ekwipunek;-)
Zmykam z mężem pogadać coś bo mówi że zaniedbany się czuje, dobrej nocki:-)

Ostatnia edycja:
Witam wieczorową porą.
Buziaki dla Igorka kurcze 9 miesięcy kiedy to minęło, no i oczywiście buziaczki dla Filipka. Chłopaki Nadia przybija piątkę.:-D My dzisiaj posprzątaliśmy choinkę i rozstawiliśmy łóżeczko turystyczne które nam służy za kojec. Narazie małej się podoba zobaczymy jak długo.

Hej

Buziaki i gratki dla solenizantow Filipek, Nadia, Igorek :****
Oraz spoznione... rownie wielkie! Lepi, Persefona, Zelka!

U nas pierwszy raz w tym roku <jak i w tamtym..> ZIMAAA!
Od wczoraj snieg, bylysmy dzisiaj na pierwszym pradziwym zimowym spacerze i ogladalysmy balwany w parku :))
Za rok ulepimy se wlasnego :P Pffff ;)

Polcia sie wyspala po poludniu, wiec poszla spac po 22 i jak dotad luzik..
Same jestesmy bo moj wybyl na okragle urodziny naszego kumpla, wiec zrobilam jej dzisiaj fajna kapiel !
Dawno sie nie kapala w wannience swojej, wiec byla troszke przestraszona nawet bym powiedziala, ale po chwili radostka juz byla ;))
...Tescie proponowali <cud!>, ze zostana z mała wieczorem i niech ide i ja, ale mam to gdzies, nie potrzebuje sie meczyc z chorym dzieckiem potem - bo tesciowa postanowila poczestowac Pole np herbata z cytryna i ciastem, lub cos w tym stylu.. Zreszta Polcia cycka wiec co za sens..
..Moze, ewentualnie, gdybym wiedziala, ze wstanie z drzemki o tej 18.30, to wyszlabym o 19 na te 2 godzinki.. ;/ A zreszta w d ... to mam... i tak nie mam co ubrac :] ;]

Majowa
- no juz troszke lepiej, jak dobrze! Oby do przodu - razem szybciutko pokonacie chorobsko ;)) Zobaczysz :)

Basiekk - jak tam? dlugo Marti bawila?? Moj paczuszek wczoraj tez sie tak wybudzal, o 20 poszla spac, co ok 20, 30, 40 minut pobudka, az o polnocy calkiem wstala na zabawe i spanko ze mna w lozku potem...

Ostatnia edycja:
reklama
Poziomki no to dobrze czasu nie mozna marnowac;P To grzeczne masz dziewczyny:-D

Zelka to na co czekasz do roboty!!!:-)

Spozniony buziak dla Filipka:*

Majowa super ze maz ma samopoczucie lepsze;) to jest naajwazniejsze zeby sie nie zalamal;) no i zdolnego masz synka;-)

Witam sie;) pierwsza chyba:P no tak dziecie spac mi nie daje;)

Dzisiaj zaczynamy kurs na basenie fajnie juz sie nie moglam doczekac;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry