reklama

Maj 2011

witam moje śliczne!!!

dzionek słoneczny , wiec człowiek przynajmniej przymulony nie jest. nasza Lenusia znowu po 3 postanowiła obudzić sie wyspana i tym sposobem zasnęła ok 5. Łobudziak jeden :-) Ta dziewczynka nie potrzebuje snu, obudziła sie na dobre o 7 uśmiechnięta, szczęśliwa i chętna do zabawy :-D

matusia jak są takie mrozy to nie wychodzimy. wietrze mieszkanie w czasie jej drzemek i tyle.

reklama
Ja uciekam dzis posiedzieć z mamą więc będe dopiero wieczorem.
Tymek też się dziś obudził o 3 i nie chciał zasnąć, więc tata zapiąl go w wózek i poszliśmy spać, Tymek uwięziony, też zasnął - z nudów uffff

Buziaki w ten słoneczny dzionek!

Witajcie:)

Dzisiaj już u nas nie jest tak mroźno:tak: Rano było tylko -17:-D. Weekend był super, wybawiłam się z córcią, szalałyśmy cały czas. Co do spacerów ja nie wychodzę w te mrozy jeżeli temp. jest niższa niż -10. Np w sobotę w południe było -8 to byłam z małą na 20 minutowym spacerku.

Agacio wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych imieninek*
Żelka widzę, że Tymek dalej zakochany w swoim wózku :tak:
Joluś zdrówka dla Igusia, daj znać po wizycie u pediatry.
Matusia:-D:-D:-D
Poziomki zdrówka dla Twoich laseczek kochanych

Hejjj;)

Widze ze nie tylko mi humorek dopisuje ;) Ohh slonce od razu poprawia czlowiekowi humor.

Mi daje z nosa cieknie ale za to P sie rozchorowal a wiecie jak to jest gdy facet chory...

Igor mial iść spac i nawet spal 5 min ale juz sie obudzil lezy w lozeczku i sie bawi wiec mam chwile luzu.

My nie wychodzimy na dwor bo u nas -15 a ja wole nie ryzykować ze moj łobuz sie rozchoruje.

Joluś
jak Igorek?

czesc laski,
jutro ma być poniżej -10 więc bedzie można wyskoczyć na krótki spacer.

pochwalimy się- juniorkowi już widać górną jedynkę, w związku z tym postanowił ząbkować ZEN i spał dzisiaj od 19.08 do 8.35 bez przerwy:szok:

poza tym nieustająco zdrówka dla wszystkich chorujących- tych mniejszych i tych większych

Hejka :-)

Ja też życzę zdrówka wszystkim maluszkom i mamusią chorującym :* :*

My wychodzimy bo musimy , Szymusia trzeb odebrać i dziś jest np. - 15 st.

w weekendzik poszedł do przodu remoncik , w kuchni płytki już po fugowane , panele u Nas położone no prawie mąż dziś do kończy i u dzieci położy wykładzinę, trzeba jeszcze meble skręcić do kuchni i powoli ruszać z przeprowadzką. :-)

Jaipur- gratki za zębolka :tak: i za tak długi sen Juniora - ojjj facet rzeczywiście ZEN :-D

EDIT: cisza , spokój ... i ja znikam :* buźki do wieczorka

Ostatnia edycja:
Jaipur ile dalas tej melisy wieczorem juniorowi co:rofl2: ;>

my tez na spacer wychodzimy bo trzeba z psami wyjsc;) ale to krotki spacer nawet wozka nie ierzemy;)

No i witam sie;)

A Agnieszka buziak dla Igora.

Poziomki Jolek jak dziecieczki??

oglądacie tvn24 ..???
babka mówiła o wszystkim co my zauważyłysmy.. że ojciec jak mógłby nie widzieć sinych ust
że ojciec mówił że znosił wóżek , ale nie mówił ze w dziecku byo dziecko , ze rutkowski zasugerował odpowiedz matce że dziecko wypadło , a sama tego nie powiedziała...
wszystko...

reklama
Ja też się witam i zmykam. Nadia usnęła więc ja szybko pranie wieszam i też kładę się spać. Oczy mi się zamykają pogoda ponura tak że człowiek najchętniej by z łóżka nie wychodził.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry