reklama

Maj 2011

reklama
Witam sie deszczowo
Kisimy sie w domu wiec :/

A ja dzisiaj farbuje siem - sama, tak jak ostatnio - farba w piance, calkiem fajna rzecz, efekt nie taki zly.. a wyboru nie mam :no: :-p

Basiek - :** ...a ja jeszcze dzisiaj musze dokonczyc kuchnie, 3 etap juz brrr... i lodowke umyc. Pieke tylko murzynka z orzechami, ale to w sobote i tak sie zastanawiam czy dodac do srodka banany, mozna? Ty sie znasz kochana:tak:, podpowiedz?

Jolek - a teraz u Was slonce! Zabralas zabralas ! ;P

Hej dziewczyny,
pogoda okropna na dzikim wschodzie:-p
Majeczka nocka dziś była dużo lepsza-tylko 3 pobudki, więc się wyspałam:))
Kamcia trojaczki:-D:-D
Bassiek mi też zimno, aaaaa P zaraz będzie w Lublinie:D
Maja u nas też deszcz za oknem, Jolek pogodę zabrała:rofl2:

U mnie identyko jak u Ciebie Ainka:tak: leje i wieje brrr, Joluś oddawaj pogodę:-).
Aina dla P. powiedz nich Ci w CH Plaza lody Grycana kupi, w końcu należy Ci się jakaś rekompensata za święta u teściów, spakowana już? I u nas też dzisiaj tylko 3 pobudki także też się wyspałam. Btw gdzie mieszkają teściowie?
Majeczko miłego farbowana, na blondi?? Banany do murzynka spokojnie możesz dodać, na bank będzie pysznie. Ja piekę dwa ciasta Brzdąca i 3-bita i jeszcze zastanawiam się czy Twojej szarlotki nie trzasnąć:-). W sumie dawno jej nie robiłam. Nie zjemy 3 ciast na bank, ale dam dla mamci po kawałku:-). Kurcze lodówki nie umyłam, przypomniałaś mi:confused2:. Ogarnę ją dzisiaj musowo.

Pochwalę się rodzice mi przywieźli wczoraj swojską kiełbaskę, pasztet i boczuś, ja nie kiełbasowa, ale mąż się cieszy, chodzi uchachany i co chwila zagląda do lodówki. Dzisiaj mu zakazałam bo post, mam nadzieję, że posłucha.

Edit: możemy iść do domu o 13 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-D

Ostatnia edycja:
Ej ej ej ja pogodę taką mam od wczoraj więc nic Wam nie zabrałam :p

Maja przypomniałaś mi że lodówkę mam do umycia :/

Basiekk co to za ciasto ten brzdąc???

Młody coś mi marudził i poszedł spać godzinę szybciej, pewnie zaraz wstanie. Musimy si,ę w końcu na dwór wybrać. M wczoraj sprawdził to nieszczęsne koło w wózku i żadnej dziury nie znalazł :/

U nas pogoda bardzo ładna, byliśmy już na spacerku.
Ja na szczęście nic nie muszę szykować bo idziemy na mamy, ale będę jej dzisiaj i jutro pomagać oczywiście jak Oli pozwoli heheh.
Pozdrawiamy:)

Basiek nie pytaj... to nie mial byc blond... i nie mialo byc to co jest! ://// :(((
Aina to kiedy opuszczacie wschod?jutro? Daj znac jak bedziecie na miejscu :*
Ja dzisiaj rowniez bardziej sie wyspalam niz ostatnio, i tez jakies okolo 3 pobudki byly...

Glodna jestem... ale slodycze to mozna dzisiaj pozerac? musze isc po biale michalki, do kuchni :P , jestem uzalezniona... co mi zostalo ....

Ostatnia edycja:
Witam i ja.#
Tak gadalam mojemu M o tym przemeblowaniu, ze zabral sie za to juz wczoraj i juz wszystko gotowe :-) (ja to potrafie wiercic dziure w brzuchu, na poczatku w ogole nie zgadzal sie na tekie rozwiazanie, no ale w koncu wyjscia nie mial...)

Lece jeszcze troche posprzata bo M z galareta walczy a mama zabrala malego na spacer...

reklama
brzdąc to chyba taki biszkopt z masą kakaową, coś jak pianka. Jeszcze z różową widziałam, ale to dość dawno, jak jeszcze mieszkałam z rodzicami:rofl2:

mi się udało zrobić nieplanowaną babkę, z orzechami i daktylami.Mniam. A poza tym to rozpoczęło się pakowanie.
Juniorek ma swoją torbę wielkości naszej wspólnej z małżem:-D

I chyba właśnie gryzie tatę bo słyszę podniecone okrzyki juniorka i jęki taty z góry:rofl2: ( bo teraz jest wieczór taty, więc mama się obija i pakuje graty na wyjazd.)

maja podzielam Twoje uzaleznienie:-) mniam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry