Pola spi od po 21... uf...
My tez caly dzien na nogach, bo najpierw lekarz, potem Auchan, potem do domku zjesc i przebrac sie i poszlysmy sobie w koncu same na spacerek, jak milo
Futrzaku Ty to masz mezusia kochanego! :*
Jolus - pewnie wykupili skoro takie fajne.. nie smutkaj sie, nie musisz ich ogladac bo masz juz fajne
Paulina no tak kwestia porannego wstawania do pracy swoja droga,,,, masakra, i Basiekk ma dosc czeste te pobudki.. Moja Polcia jak byla bardzo mala pila z buteleczki odciagniete mleko jak musiala. Teraz za bardzo odciagac nie ma czego, ani czasu, a mleczka kupnego samego nie lubi... Wode pije tylko z filizanki.
Ty jestes wyspana mamusia na maksa! .. ale czy nie brakuje Ci troszke czasu tylko dla siebie albo dla domu? w pracy tak dlugo jestes, potem szybko do domku i spac zaraz.. Ja jestem niewyspana raczej, bo naleze <albo raczej nalezalam..hihi... > do spiochow, ale nie klade sie z Pola choc niby moglabym..
Bra - ale dymuuu narobilas!

Dobrze, ze na tym sie skonczylo! :*** Zdazylas juz pomyc okna i poprac
zaslony??
Aina - my w dzien rzadziej cycamy juz, ale nie ma reguly na to wszystko.. czasami w dzien jest 3, a do spania i noc np 4-5.... Cos mi sie wlasnie obilo o uszy o Rojku, ale dlaczego odszedl???? :/