styna26
Fanka BB :)
Witam a u nas majówka dzisiaj, i o dziwo oboje mamy wolne 3 dzień razem spędzamy, rodzinnie wczoraj była trochę lepsza pogoda więc spacerowaliśmy dużo. No a dzisiaj znowu leje.
Persefona super się masz że kiecka wisi ja miesiąc do wesela wszystkie sklepy u nas zeszlam i nic nie znalazłam
Z gołym tyłkiem chyba pójdę
Gag nadrabiaj nadrabiaj a może Staś się rodzeństwa doczeka

Jolek ciebie palec a mnie plecy nie umię nawet małej z łóżeczka wyciągnąć. Coś mi w pracy przy pacjentce (150kg) szczeliło i od tygodnia ledwo się ruszam.
Persefona super się masz że kiecka wisi ja miesiąc do wesela wszystkie sklepy u nas zeszlam i nic nie znalazłam
Z gołym tyłkiem chyba pójdę
Gag nadrabiaj nadrabiaj a może Staś się rodzeństwa doczeka

Jolek ciebie palec a mnie plecy nie umię nawet małej z łóżeczka wyciągnąć. Coś mi w pracy przy pacjentce (150kg) szczeliło i od tygodnia ledwo się ruszam.
Ostatnia edycja:
w końcu masz prawo karmić dziecko ile chcesz i należą Ci się takie przywileje jak mamie kilkumiesięcznego dziecka, wiem jak moja ciotka korzytała jeszcze z tej przerwy czy jak to się nazywa gdy kuzyn miał 2 lata... Super że weekend na maxa z Klusią wykorzystany
Najgorsze,że to akurat siostra M ponownie wychodzi za mąż i mają tylko przyjęcie,ale wiadomo musimy być. A ja w tym dniu mam 2 egzaminy-jeden o 10.00 (to jeszcze luz), ale drugi od 14.00 (a ślub jest o 15.00), no chyba,że wejdę z grupą wcześniejszą o 13.00 to wtedy zdążyłabym na styk oczywiście jakby mój M mnie zawiózł i poczekał na mnie,bo pociągiem nie ma szans. Kurcze. Mam nadzieję,że jakoś to rozwiążę i że mi żaden kolejny egzamin tego dnia nie wpadnie
:-)