reklama

Maj 2011

reklama
Jeszcze 20 minut i do domku! Nareszcie!
Don gratulujemy Franiowi ząbków:-).
Kamcia tak Martynka z teściową zostaje. Ogólnie nie narzekam bo widzę, że dziecko jest zadbane i kochane, i co najważniejsze teściowa słucha się mnie, nigdy nie robi niczego po swojemu, no chyba, że zostawiam jej w czymś dowolność.

Agacio Matusia ma przyjęcie Matiego i roczek Majki więc zalatana.

Basiekk i już tulisz Marti.

My po długim spacerku.Dzieć już nie chce za rączkę chodzić tylko siam siam.Odpycha moją rękę i macha swoją łapką że nie. Udało nam się.Duszno było ale bez deszczu.A teraz mamy burzę i ulewę.
Muszę założyć konto na YT,albo wyślę filmik Basiekk i jak będzie taka kochana to wstawi i Wam pokarze jak młodzież śmiga:)

Don gratuluję nowych ząbków:)

Ostatnia edycja:
Witam :))

pospisuję listę:-p

Jola, my tez na rota nie szczepiliśmy:no:
i nawet gdybyś zaszczepiła, to nie powiedziane by było, że to akurat ten szczep...u na

s dziś strasznie upalnie... wyszliśmy dopiero o 17:30
a po godzinie 19 w słoncu było 39 stopni!!!

Agacio bo piątek:)

Ewcia no właśnie z tymi szczepionkami to tak jest:/
U nas w cieniu było dziś 30 stopni a w słońcu to nie wiem.

Byliśmy pod wieczór w Realu na małych zakupach,padam na cyce.Siedzę w samym staniku i kleję się do krzesła:/

Ja Wam dam paczki i pierogi z jablkami i inne cuda!!!! Glodna jestem ! :-p

Basiekk
- cuuudnego weekendu z coreczka! :*

Jolek
- oj nie wiem czy zdaze odspanac.. bo to krotko bedzie.. chyba ze zabierzemy sie z nimi, planujemy na razie, chcialabym bo jestem juz na skraju.... Wrzuc wrzuc filmik z Igoritem!!!!! ..no i mam nadzieje, ze nic tam nie fruwa w powietrzu zlego u Was!

U nas tez dzis upalnie.. uffff... Pola nawet na drugi spaceros wyruszyla po 18tej..
Potem miala znowu zapracie i byla maskara, pot i lzy :((( Jasna ch..............a ........

Lepi - no u nas ta druga 2dwojeczka juz chyba sie przebila, Frania nie chce pokazac, ale chyba juz najgorsze za nami, powodzenia i u Was ! ;)

don gratuluję ząbków :-)

basiekk no może zadbana ale ja bym tesciowej dopiekła że dziecko płacze za mama bo z nia siedziec nie chce najwidoczniej :-p hihih

u mnie tez upał.. ufff a dziewczyny tak się wymęczyły dzisiaj ze zasnęły bez żadnego Ale :-p Vi to nawet nie doczekała się kąpieli ani picia..
robiłam jej herbatkę po kolacji i jak już jej zaniosłam to spała na sofie:szok:
więc tylko ją odniosłam spać i wykapałam Emkę :-) hehe

reklama
Melduję się!
O jestem pierwsza, chyba pierwszy raz!
Pogoda do bani, wietrznie i pochmurnie.
Popołudniu wybywamy na zakupy bo musimy kupic jakis prezent na ta Komunię dla chrześniaka M.
Buziaczki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry