Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jolek, a ja tam nie muszę mieć słońca nad morzem. I tak nastawiam się na spacery z Majeczką. A na plaży to po 1 jak się rozebrać do stroju? i jak dogonić Maję . To ja już wolę wiaterek, bez deszczu i spacerki.
Hejka - pisze z balkonu, ale mi swieci mi w monitor ..
U nas slonce, pogoda idealna!
Ale co z tego.... Pola od rana, a raczej nocy swiruje totalnie! od smiechu do placzu do zlosci i tak non stop. zrobila sobie przerwe w spaniu miedzy 3 a 5 - a ja dopiero co zasypialam, takze mam zgon i latam co chwile siku - wiec nie mozemy wyjsc za bardzo, wczoraj tez caly dzien w domu przez to eh... moze potem skoczymy na ogrodeczek.
Matusia - ale Majeczka swirkuje
Madzik - u nas tez nie ma chodzenia jeszcze, nie nie.. kurcze, strasznie dlugo na te wyniki i wizyte musicie czekac! Brawa dla Julka - u nas po Holterze byloby w 5 minut....
Przeziebila..przeziebila..;-)
Potworka wstala... pani z banku SRANKU musiala zadzwonic!szlag!
i jeszcze mi tu POPRZESTAWIALA KLAWISZ`KI NIC NI`E WIDZE MAM lIterKI ROZMIARU PCHELKI! POLCIA POZDRAWIA!
nie, ja protestuje, słońce jest zajebiaszcze. Matusia Maja szybko nie pobiegnie po piachu, a bikini to najwygodniejszy strój na świecie.niedoskonałościami się nie przejmuj, tylko rozejrzyj się wokół a samoocena od razu skoczy
Jolek tak Olinek wyzdrowiał, dzięki!!
U Ciebie brzydka pogoda a u nas tropiki dosłownie, zdechnąć można, parówa na maxa, 30 stopni w cieniu!!!!!! Maja oj pęcherzyk sie przeziębiło to gdzie się wietrzyło hihi?? zdrówka! Jaipur a Wy znowu na hamaku, ja tez chcę!!
U nas jakies 25 stopni, calkiem przyjemnie ) - ja znowu tarasuje )
Aleeee fajnie - Polcia pojechala sama z dziadkami na ogrodek - posprzatalam chatke i odpoczywam ;-)
Alex - super, ze Olinek juz zdrow! a jak odcisk, jest jeszcze?? Ano specjalnie sie nie wietrzylam, upal wtedy byl ..ale wiadomo .. Jolek - i co wyszliscie - poprawila sie aura troche?? Jaipur - bierzesz hamakos ze soba na wczasy ? :-)