reklama

Maj 2011

yh post mi się nie chce nawet wgrać..,.!

witam dzisiaj
jestem coś bardz wkurzona i wykończona :/
najchętniej położyłabym sie spac i miała wszystko gdzieś
ale póki co nie mogę... wiec jakoś przemęczę ten dzięn ....
ypra ale słodkie focio :-) normalnie super !!!!
lepi miłego pobytu :*
majowa ile masz wzrostu? chudziutka jesteś , ale moja bratowa też jest chuda i niska i wazyła 43 zachodząc w ciążę i miałą wyniki ok
futrzaczku tak w sokowirówce , ja mam coś takiego : sokowirówka

reklama
Joluś- kochanie żebyś wiedziała... jak jutro dalej tak będzie jak dziś to kupię coś innego bo normalnie mam już dość - wyglądam jak Rudolf czerwononosy :-(:zawstydzona/y::-D

co tam u Was ??? robicie dziś coś ciekawego ???

Witam się :-)
Futrzaczku ja się cieszę, że w końcu nie muszę już dziś nic robić, no prawie nic. Jeju jaki ciężki dzień m.in. przątanie z Krzysiem i kolejna wizyta u endokrynolog - zwiększyła mi dawkę leków. Przynajmniej na wczorajszym usg tarczycy ok. Życzę Ci dużo zdrówka, choróbska a sio!
Majowa podziwiam, ale z Ciebie kruszynka :-)
Styna od czasu do czasu nie zaszkodzi. Ja mam teraz non stop ciągoty na niezdrowe żarcie :zawstydzona/y: To u Ciebie usg jako prezent gwiazdkowy, trzymam kciuki :-)
Widzę sanki zakupione, a ja się zastanawiam czy jutro będzie też deszcz padał. Jakoś w śnieg nie mogę uwierzyć. Chcę zabrać mojego łobuza do centrum, mają włączyć oświetlenie świąteczne.

Futrzaczku oj to Cię dopadło:(

A co my możemy robić, moje chłopaki właśnie poszli spać a ja siedzę i popijam wodę.

Ypra skoro USG ok to czemu Ci zwiększył dawkę leków??

Ech mam nadzieję,że jutro nie będzie nic padać i uda nam się na trochę wyjść z domu bo już świrujemy!!!

Joluś-to pogody życzę jutro , a moje gadzidła nie śpią , Szymcio na dole u dziadków ogląda z babcią Artura i Minimki a Filiś już był w łóżku ale nie bardzo chciało mu się spać a że tatuś wrócił to wyjęłam go jeszcze. ale kurcze najgorsdze że nakryłam łobuza jak nogę zadziera na łóżeczko ( turystyczne ) i w sumie chwila moment i gad by wypadł noooo , czas pomyśleć o zmianie łóżka tylko na jakie ???

Futrzaczku ja myślałam,że Igi też nie zaśnie bo przykimał o 18tej na godzinę, ale widzę bez problemu zasnął teraz:) Mój całe szczęście nóżek nie zadziera,ale u Was jest ten problem,że się łóżeczko może przewrócić co?

Melduje sie nocny Marek ;)

wczorajszy wieczor mielismy super fajny z wrozbami Andrzejkowymi w Pl domu.
Za to nocka byla niespokojna, bo Filku nalykal sie zamiast pogryzc kolacje i najpierw sie przebudzil kolo 3 i chcial wychodzic z lozka, mowil 'tam' jakby chcial isc na dol, az w koncu rzygnal 3x, zarzygal posciel, pizamke i mnie i juz na spiocha dal sie przebrac i jakby nigdy nic zasnelismy sobie przy cycu.

Futrzaczku kochana zdrowka, zdrowka i zero bolu! Wczoraj zrobilam przerwe, bo bylam totalnie polamana, ale dzis cwiczylam znowu i ciut lepiej mi szlo ;)
Dziekuje za zaproszenie i na pewno sie spotkamy! :*

Uciekam, bo obaj chlopcy sie pobudzili i placz za mama...

reklama

Majowa 37kg:szok: Od kilku dni oglądam na BBC Lifestyle program Program TV - Cyfrowy Polsat. Puszyści kontra szczupli 3 na kanale BBC Lifestyle.
Obstawiam że byś się nadawała co??
Buziak dla Kubusia w policzek bolący:)

joluś no tak, chyba mogłabym tam się załąpać :D Dziekujemy za buziaczka ;)
lepi wzrostu mam 148cm :tak:

Ehhh moja koleżanka wczoraj trafiła do szpitala w 4-tym miesiącu ciąży. Ma tak słabe wyniki, że czeka ją transfuzja krwi:-( U nas dzisiaj spokojny dzień, Kuba grzeczny, pomagał mi sprzątać :) teraz stoi przy mnie i mruczy "Aaa kotki dwa" co znaczy, że chce mu się spać, wiec uciekam na razie :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry