Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Karolka witaj Poobserwuj się jeszcze i jak tylko coś Cię zaniepokoi to szybko do lekarza, bo to nie ma żartów. Pewnie nic się nie stało, ale lepiej teraz uważaj. Fajnie, że już jesteś po przeprowadzce
Witam, z usmiechem na twarzy dołaczam sie do grupy przyszlych mam majowek termin mam na 19.05.2010r. narazie czuje się bardzo dobrze zadnych wymiotów i wogole powiedzcie czy czułyście juz pierwsze ruchy Waszych maluchów?
86ania86 witam wśród nas rozgość się i zapoznaj z naszym forum majowym. co do ruchów dzidziusia to poczytaj sobie w naszym temacie Ruchy i kopniaczki naszych maluchów
Mój mąż przyniósł mi dzisiaj kwiatuszka po pracy takie małe coś ale jak cieszy 86ania86- witaj ;-) porozglądaj się po Naszych wątkach i udzielaj się jak najczęściej.