Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe no co Ty :-)Vika super maluch ,pewnie daje Ci popalićmoje dziewczyny sa sporo starsze ale momętami to się boje jak to będzie jak pojwai się malszek ,im dzieci starsze tym więcej kłopotów!!
Ale się rozpisałyście ,musze nadrobić czytanie![]()

choć nie zawsze;-)
ale tak mają dzieciaczki
Vi sliczna dziewczyna!!
A ja zapomniałam bo podobnie jaku Hope u nas też stał się cud!! Króliczka w wigilię urodziła ok 10 ślicznych króliczków
Jeżeli są chętni...:-)
Zobacz załącznik 312233 A to nasza Gabi na prezencie od Mikołaja:-)

bynajmniej u mnie tak było mlodsza jak miała 7msc to nie mozna jej było na chwile z oczu spuścić w kojcu tylko spała atak to pełzała po mieszkaniu ściągając wszystko co się dało ,wystarczyło ze tapeta gdzies odstawała
i zostało jej to do dzis a skończyła 7lat:-)moja jak miała 7 to chodziła to nie mogłam jej odgonić od niczego najbardziej ją interesował telewizor od tyłu i wogóle wszystko co elektryczneVIKamcia nic straconego pierwsze spokijne to drugie bedzie szalonebynajmniej u mnie tak było mlodsza jak miała 7msc to nie mozna jej było na chwile z oczu spuścić w kojcu tylko spała atak to pełzała po mieszkaniu ściągając wszystko co się dało ,wystarczyło ze tapeta gdzies odstawała
i zostało jej to do dzis a skończyła 7lat:-)