reklama

Maj 2011

alez sie wpieniłam:wściekła/y::szok:
piszę sobie z wami , i na gg pojawia mi się jakiś komunikator,.. więc ignor i dalej pisze....
za chwilę znów się pojawia... czytam... a tam :
"jesteś podłączony na innym komunikatorze GG ":szok::szok::szok:
ktoś mi się na gg włamał:eek::szok::szok::szok:

powiedxzcie czy jak zmieniłam hasło to coś dało...
oczywiściue usunęłam tez archiwum:tak:

wiem ze tak się robiło jak imeliśmy 2 laptiopy i przy właczaniu drugiego tez wyskakiwała ta ikonka.. ale teraz.... że niby skąd....:crazy:

reklama
Nie no dziewczyny przegielyscie wczoraj;-) ponad 20 stron do nadrobienia eh ale dalam rade:) Z tego wszystkiego top juz niewiem co chcialam pisac;P Jestem padnieta hihi Milego dnia zycze;)

to mnie pocieszyłaś , choć mói ciekawski brat jest dobrym hakerem... i lubio sobie poszperać:confused2:
wiem coś o tym .. nawet jak podłączy swój laptop do czyjegoś to w kilka sekund ma jego wszystkie sdane:eek: juz pozmieniałam wszędzie hasła:-D

Karolaq wiesz wczoraj popołudniu luz bo dziś wolne więc nas się trochę zleciało na pogaduchy :-D:-D

Kamcia no dobrze że zmieniłaś będziesz spokojniejsza:)

ooo...:szok:
ile do czytania :-D

dzisiaj po pracy przeszlam sie pieszo do domu, jakies 2km i umieram teraz :-) ciezko sie chodzi po takim twardym,ubitym sniegu.
znalazlam tu ciekawy przepis na placki - ten z ubitymi bialkami i chyba zaraz sie za to wezme.niepamietam ktora podala przepis ale DZIEKI :happy2:, zaraz wykorzystam bo juz mi slinka cieknie :-D
babki taka mala prosba do was - nie przenoscie sie calkowicie na to wasze zamkniete forum, bo nie bede miala kogo tutaj czytac:-D a samemu ze soba sie glupio gada - szczegolnie na forum :-D:-D

o i jeszcze pytanie bo sie juz pogubilam, jezeli jutro u mnie na suwaku bedzie 23tyg + 1 dzien to znaczy ze mam24 tydzien rozpoczety?
dobrze mysle?

Ostatnia edycja:

kurde basen nam odwołali:confused2:
filmu nie mam...
co ja dzisiaj pocznę.....:wściekła/y:

sylwia ja ja japodawałam:-D

tak zaczął Ci się 24tc ale mówisz że masz 23 tc i 1 dzięń bo żeby był 24 musi być ukończony... hihih

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry