reklama

Maj 2011

ja ze świąt to poamiętam tylko te w których moge dostac prezenty... hahaha

Misia o wózkach mamy rozinięte teraz właśnie na zakupkowym watku , więc tam ożesz się oczytac,.. no i o łóżeczkach tez tam pisałyśmy ale wcześniej:tak:
ale ładne... jesli chodzi o dietę , to pewnie lekarz zaleca zawsze indywidualnie , która jest dopasowana do wzrostu i wagi ciężarnej i zaawansowania cukrzycy
więc nie ma raczej takowej diety ogólniej...
jedynie nie jeść nic co zawiera cukry proste...
oyu to nie była cukrzyca &&&&&

poziomki to ja bym go na dwór wywaliła:-D

zanka u mnie za to słonko świeci... i chyba wybędziemy na jakiś spacerk...,.
a kurde jutro musze sobie spodnie kupić bo nie mam prawie żadnych .., wszystkie były na mnie za duże i odesłałam do Pl ostatnio...
a z tych co są dobre mam raptem kilka par a resztę letnich

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia ja sama nie wiem co ze sobą zrobić :-p Włączyłabym sobie film ale chyba mi się nie chce oglądać :crazy:

Misia witaj:) a obecne mieszkanie wynajmujecie czy to jest wasze własnościowe??? Trzymam &&&&&&&&&& za dzisiejszą wizytę:) widać nawet niektórzy ginekolodzy w święto przyjmują :P

Sylwia to ty dobra jesteś :) ale takie osóbki mają wesołe życie :-)

Poziomki mój psiak daje strasznie po karmie z puszki... całe szczęście dostaje ją sporadycznie, bo ogólnie to my mu gotujemy.

Zanka u nas też pogoda do d**** także to chyba w całej Polsce tak

I ja nadrobiłam temeik ale nie do końca bo uznałam za bezensu:-), ale podziwiam za nocne siedzenie, zkąd wy macie siły??
Siedze sama z dziewczynkami w domku bo póściłam dziś mojego A na deskę żeby se pośmigał:-) w końcu nie mogę byc pies ogrodnika:-), sama bym na nartach pośmigała, ale synuś nie ma kombinezonu i kasku na głowie:-D
Poziomko chciałam się jeszcze ciebie zapytać czy wybrałaś juz imiona dla swoich córeczek???, jeśli nie masz ochoty to nie odpowiadaj pytam z czystej ciekawości:tak:

Ostatnia edycja:
Paula Załóż taką skorupę jak mają żółwie:-D

Ide legnąć bo czuje jak mi brzuch rośnie...zaczęło się. I jeszcze mnie kopie jedna prosto w pęcherz:eek:

A wiecie że są bliźnięta jednojajowe dwuplemnikowe:tak: Komórka najpierw się dzieli na 2 dopiero potem jest zapłodniona i to właśnie przez 2 plemniki.Wtedy bliźnięta jednojajowe mogą być różnej pci:-p Na ogół komórka dzieli się na 2 już po zapłodnieniu

Ostatnia edycja:
moge Ci wyslac sniegu bo mam nadmiar...

Misia nie ma sie co martwic, w dzisiejszych czasach cukrzyca ciazowa to nic strasznego, codzienne uklucie w palec ;)
trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze na wizycie.

tak Jolek, wesolo to rzeczywiscie jest. niedawno dzwonie do mojej mamy,, gadamy juz z pol godzinki i ona mi mowi ze maja wieczorem gosci bo ma dzis urodziny :D na to ja, ze przeciez dlatego zadzwonilam w celu zlozenia zyczen, tylko ze mnie zagadala :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry