reklama

Maj 2011

Paula Załóż taką skorupę jak mają żółwie:-D

Ide legnąć bo czuje jak mi brzuch rośnie...zaczęło się. I jeszcze mnie kopie jedna prosto w pęcherz:eek:

A wiecie że są bliźnięta jednojajowe dwuplemnikowe:tak: Komórka najpierw się dzieli na 2 dopiero potem jest zapłodniona i to właśnie przez 2 plemniki.Wtedy bliźnięta jednojajowe mogą być różnej pci:-p Na ogół komórka dzieli się na 2 już po zapłodnieniu
poziomki pierwsze słyszę o takich dwuplemnikowych jednojajowych... hehe
ja pamiętam jak się z kumpelą kiedyś zastanawiałam własnie czy to plemnik dzieli się na 2 w komórce , czt to komórka się dzieli na pól i idą 2 plemniki..
aż musiałyśmy wygooglować bo na m to spokoju nie dawało:-D

reklama
No w końcu nadrobiłam, produkcja widzę szła przez całą noc. Skąd wy bierzecie siły na takie długie siedzenie??? Ja ledwo wczoraj do 23.00 wytrzymałam. Idę na spacer, u nas dziś deszcz i śnieg w końcu znika trochę bo już za dużo go było.
P.S. Czy przyjmiecie mnie do grupy zamkniętej???:rofl2:

Nom jestem i ja:) Bylam dzis w Łodzi wszpitalu u wujka ale juz wrocilismy. Ledwo Was nadrobilam a tu juz P. ciagnie mnie na salatke do pizzeri. Ciekawe czy bedzie dzis czynne:D Ale jak nie to zrobimy krotka przejażdzke i do domku spowrotem.
Hope -ten marchewkowy przepis na potencje strasznie mi sie podoba:)
Poziomki- czy to znaczy, ze u Ciebie w brzuszku to jeszcze nie jest pewne ze to dwie dziewczynki?
Ja narazie lece. Inne watki ponadrabiam po powrocie;-)

W końcu dotrwałam do końca, aż się przestraszyłam jak weszłam i zobaczyłam ile stron jest do nadrobienia, a jeszcze inne wątki, nie wiem kiedy to wszystko nadrobię hehehe.

U nas też śnieg pada a miała być niby odwilż.

Mój M. byl dzisiaj u dentysty i powiem Wam, że można zbankrutować żeby mieć zdrowe ładne ząbki.

A ja nadal walczę z tym katarem i nadal nic lepiej ku.....

karolka napisze do dziewczyn pytanie na grupie...
i zdecyduja wtedy dam Ci znac ok??:happy:
nie chcę sama odpowiadac bo to cała grupa decyduje ja tylko wywyłam zaproszenia:-D

coś mnie głowa boli..
idę na spacer z małą... i wrócę później:-)

Dobra dziewczyny:) zycze udanego wieczoru nadrobilam wszystko i musze uciekac:-p Musze neta zalozyc bo nastepnym razem to chyba urodze jak zobacze ze tyle stron do nadrobienia mam;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry