Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Będziecie mieli cudowne weselicho. Obyś szybko pozbyła się tej biegunki ;-)Ale sobie podjadłaś
A do tego mój mąż wjechał autem do wykopu przed firmą, po ciemku ale dobrze wiedzial że tam jest. Wyciągneli go wczoraj koparką i niby jeździ ostatkiem sił chyba, jak by policzyć ile naprawa wyjdzie to chyba odpuścimy :-( a z czego tu nowe tzn. kolejne używane kupić 
Ja mam już dość tej zimy i nie mogę się doczekać wiosny, chociaż pewnie zima da jeszcze znać o sobie... 
nie mam teraz zdjęcia bo na popsutym kompie...
ale jak już odzyskam to Ci wstawię
) 
a u nas dobrze, mialam dzis wizyte w szpitalu i bede miec CC, ciesze sie, bo tego chcialam, ale o tym na odp. watku...
A mi się zepsuł piec gazowy z co i teraz taki mały wydatek ok.2 tyś mnie czekaA do tego mój mąż wjechał autem do wykopu przed firmą, po ciemku ale dobrze wiedzial że tam jest. Wyciągneli go wczoraj koparką i niby jeździ ostatkiem sił chyba, jak by policzyć ile naprawa wyjdzie to chyba odpuścimy :-( a z czego tu nowe tzn. kolejne używane kupić
Ale mam to wszystko w dupie bo najważniejsze że maleństwo zdrowe i nie mam tej cholernrj toksoplazmozy :-)
Byłam wczoraj u mojej dentystki i wyrwała mi zęba (ósemkę), a Oskarek podczas wyrywania kopał jak szalony, chyba mu się spodobało....