reklama

Maj 2011

nie jeszcze nie....:sorry2:
w nocy chyba raz poczułam kopnięcie , ale to spałam więc nie jestem pewna czy to ona czy mój mnie szturchnął:confused:
ale narazie cisza... yhhhh
nja to się zaczęłam bać że może się pępowiną tak poobkręcała ze nie ma ruchu :-(

nie było mnie na farmie i mi wszystkie warzywa pousychały:dry:
no prawie wszystkie...

a od której jest ufo??

reklama
trzeba ybło mi wtedy już pisac:-D
to pewnie tak się zaczęło bo przeważnie eventy się o tej zaczynają...:tak:

a wogóle... to ja mam na brzuchu 2 miejsca , gdzie mnie boli tak, jakbym miała siniaka.. po lewej pod żebrem kawałek i po prawej nieco poniżej wysokości pępka.. nie wiem od czego to ale jak dotknę to aż mi się nogi z bólu uginają.,.. i tak mam już od dawna pamiętam...

A to było się trza pytać położnej jak ostatnio byłaś co to może być.

Co do farmy to zauważyłam a potem praktycznie przy kompie nie siedziałam...M wrócił szybciej z pracy to na chwilę usiadł a potem zmykaliśmy do przychodni, więc przepraszam nie miałam zbytnio kiedy.

no dobra wybaczam:-D

pytałam , ale oni tu wszystko uważają że normalne... i powiedziała że to normalne....:sorry2:
poczekam jak będe za 2 tyg na 3d szła to się pl gina spytam:tak: będę wiedziała napewno co to ;-)

hehe mój się śmieje ze mi da nową ksywkę "farmer-mama":-D:-D:-D:-D

hihi no a co:-p

no i musze zmykac bo filmik czeka...
a jeszcze o tamtym wam nie opisałam... ojej ... ja to jakos ostatnio jestem zapominalska:sorry2::-D
no nic... uciekam...

do juterka :*

reklama
Hej dziewczyny jestem nowa na forum :) jestem mamą 3 letniego Michałka i oczekuję na pojawienie się nowego potomka :)
termin porodu - 17 maja :)

to forum jest ogromne, mam nadzieję, że dam sobie radę z ogarnięciem całości.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry