Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A Ty lanie dostaniesz za oglądanie horrorów... potem się dziwisz że mała siedzi cicho w brzuszku - po prostu się boi !![]()

nooo co Ty....
wcześniej też nie , dopiero wczoraj 

ehehe 

Natomiast wczoraj obejrzelismy z P. "Kac Vegas" i usmialam sie zawszystkie czasy
Gosiek - dudek witamy serdecznie
Za to dzis mam okropny dzienBylam w Zusie troche skomplikowana sprawa z tym moim zwolnieniem bo to przelom roku i niestety jest nie po mojej mysli. Ale nie to bylo najgorsze, stanelam na parkingu, troce zalodzonym, a potem tym naszym zlomem nie moglam wyjechac
pol godziny sie slizgalam w ta i spowrotem, jeszcze cala w strachu bo obok samochody.... Poryczalam sie jak glupia, zadzwonilam do P. juz mial jechac do mnie z pomoca ale na szczescie w koncu udalo mi sie wyjechac samej... Pojechalam do bankomatu i dwa razy zle pin wpisalam z tych nerw:-( na szczescie w pore sie zorientowalam i trzecim razem juz wpisalam dobry. Po prostu juz sie dzis nie ruszam z domu... Leze i nic nie robie. bo tylko niepotrzebnie stresuje siebie i dzidzie....
och musialam sie wyzalic... wybaczcie![]()