reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Futrzaczku - mam nadzieję, że masz w porządku teściów i że przede wszystkim nie wtrącają się w wasze sprawy...bo wiadomo, że najlepiej mieszkać samemu, ale nie zawsze jest taka możliwość.

reklama
Lepidoptera - teściowa jest super i o nią w ogóle się nie martwię troszkę gorzej z teściem ale i tak już się dużo zmienił :tak: mieszkamy sami i jest super ale wynajmujemy i to trochę Nas pochłania finansowo a jeszcze nie możemy za bardzo poszaleć z tym mieszkankiem bo właściciele nie bardzo się zgadzają a jest dużo rzeczy które wymagały by zrobienia , oczywiście mamy plany co do własnej budowy i myślę że w przeciągu kilku lat już zaczniemy więc może damy radę :-)

Witam się i ja:):)
Ale sobie dziś pospałam:):) To pewnie przez to że poprzednią noc miałam do d*** a dzisiaj obudziłam się o 4tej i zasnąć nie mogłam bo mnie głód dopadł.Poleżałam podumałam poszłam zjadłam kawałek serka i zasnęłam:)

Futrzaczku
, może się jakoś z teściami ułoży a jak nie to znowu sobie coś wynajmiecie zanim wasza budowa się zakończy :)

Lutek witam :):)

Futrzaczku, a to Twoi teściowie nie muszą byc tacy źli, bo ja to w najgorszym koszmarze nie wyobrażam sobie mieszkania z teściową. Drugiej tak upierdliwej osoby to ja nie znam...

Lutek - witam i ja:)
Futrzaczku - mieszkanie z tesciami nie jest zle:) My juz mieszkamy poltora roku:-) Tak jak napisalas sa tego plusy i minusy, ale mysle ze warto sprobowac. Ja odkad jestem w ciazy i siedze caly czas w domku to niewyobrazam sobie siedziec sama... Tak to chociaz na godzinke schodze na dol na pogaduchy do tesciow, do malego do szwagierki i czas jakos leci, a jak bym tak miala sama w czterech scianach siedziec to chyba bym zwariowala:)

Bra- to współczuję teściowej bo moja to naprawdę bardzo kochana kobieta nie wtrąca się nie marudzi nie narzeka jest pomocna i bardzo otwarta :tak:
Jolek- dokładnie odpukać jakby miało być źle to po prostu ładnie podziękujemy i poszukamy czegoś na wynajem
Wisienka - Twój przykład pokazuję mi właśnie że się da i że nie jest tak źle :tak: dzięki

Hejka :-)

Wiecie mnie ręce a w szczególności lewa też boli np. jak za długo trzymam ja pod głową jak coś oglądam albo jak w ogóle trzymam je z tyłu nad głową :confused: ciekawe co to jest ?

Kamcia - ja mam właśnie czasami taką swędziawkę jak przesadzę i kilka dni się nie ogolę a potem przechodzi jak się wysmaruję :-) a ta Twoja skóra na nogach to sucha jest bo jak tak to może spróbuj mleczko z Garniera z syropem z klonu naprawdę jest super :tak:
Lutek - witaj i rozgość się :tak::-)

Ja ostatnio mam mało czasu bo teraz na tapecie jest działka i dom teściów. Działka już jest właśnie są u notariusza a projekt chaty z tym są problemy ale wczoraj znalazłam alternatywę i chyba już wszystko będzie dobrze.
Kurczę nie wiem czy dobrze robimy przyjmując propozycję zamieszkania z teściami oczywiście mam nadzieję że tak i jednak więcej jest plusów niż minusów więc chyba musi być dobrze :sorry2:

no ciekawe co z tą ręką... idź do lekarza i mi powiedz:-p bo tu mi dadzą paracetamol na to:-D:sorry2:

co do skóry na nogac to poza nogami swędzą mnie również ręce ... a dziś doszła do tego szyja:no::baffled:

jeśli się z teściami doigadujesz to chyba dobrze.. co nie:tak:

witaj Lutek wśród nas:-)
nie ukrywaj się bo poczujemy się osaczone:ninja2::rolleyes: hihihi

jestem wściekłaaaaaaaa :-(

reklama
no ciekawe co z tą ręką... idź do lekarza i mi powiedz:-p bo tu mi dadzą paracetamol na to:-D:sorry2:

Nie idę :-p lekarzy omijam dalekim łukiem :tak: a ja mam lepszą radę niż ten paracetamol haha nie dawać rąk z tyłu będzie z głowy :-D

A na tą Twoją swędziawkę to ja już nie mam pomysłu :no:

Nie bądź wściekła tulę :*

Do góry