reklama

Maj 2011

Tym bardziej ze szczegolnie na allegro czesto sprzedajacy pisze ze cos jest w stanie idealnyma czesto okazuje sie zze to jednak jest stan oplakany... A wiadomo potem wyjasnianie odsylanie to dodatkowy klopot. Pamietam jak bratowa mojego meza zamowila pakiet ciuszkow dla synka wszystkie markowe i na zdjeciach sliczne w rzeczywistosci nadawaly sie do kosza...

reklama
Matusia jak czegoś nie wiesz to pytaj zawsze podpowiemy :)

Wisienko ja nie patrzę na allegro a na ogłoszeniach trójmiasta,żebym mogła podjechać i zobaczyć.

Wisienko ja nie patrzę na allegro a na ogłoszeniach trójmiasta,żebym mogła podjechać i zobaczyć.
hmmm w sumie to jest mysl:)) musze poszukac jakichs ogloszen z mojej okolicy. Moze cos fajnego okazyjnie sie kupi:)
U mnie w miejscowosci sa dwa komisy dziecieca i wiem ze tam tez czasem mozna znalezc fajnego. Osobiscie jeszcze nic nie kupilam, ale kolezanka kupila chodak chicco w bardzo dobrym stanie za 100 zł:)

Wisienka ja w Polsce też bym nie zaryzykowała ale tutaj jest inaczej, wystarczy że napiszesz do ebay że towar nie jest taki jak w opisie i dostajesz kasę odrazu z powrotem, tutaj klient ma zawsze racje, gorzej jak jesteś sprzedającym wtedy nic cię nie kryje i musisz przyjąć towar z powrotem na swój koszt.
jolek no to kąpiel możesz se odpuścić wymoczyłam się za nas obie.
Jak mi mała skakała w brzuszku jak tylko się położyłam do wanny aż mi cały brzuch się ruszał.

reklama
Mój się ostatnio zdziwił jak trzymał rękę na brzuchu bo aż mu ręka podskakiwała, i stwierdził że bardzo silna jest i to pewnie po tatusiu, a fikołki to po mamusi wywija bo ja też ani minuty spokojnie usiedzieć nie umiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry