reklama

Maj 2011

reklama
Witam sie;) Ja tez dzisiaj nie pospalam:( Moja mala jeszcze sie nie urodzila a juz marudna :( Na bokach nie moge spac bo tak kopie jakby lozko chciala przekopac to takie nieprzyjemne;( A na plecach znowu kregoslup boli i co tu zrobic;/ Co do nocnego wstawania na siusiu to tez mnie boli podbrzusze ale to tylko wtedy jak mam pecherz pelny
Mój WOjtuś tak samo mnie rano napastuję i to wszystko się tak kończy, że w końcu wstaję:happy:

Witajcie kochane:) właśnie zalogowałam się na forum więc piszę pierwszy raz swój post tutaj :) ja spodziewam się drugiej dzidzi 5.maja, moja córa ma już 12 lat a ostatnia@26.07 uciekam czytać forum bo jest świetne
Witam:happy:
Dzień dobry.
Pogoda u mnie okropna - buro ponuro, pada i błocko się zrobiło potworne.
Borys dał dziś pospać i od 23 do 4.30 spał bez problemów. Dopiero nad ranem zaczął kombinować i skubany nauczył się lizać ranę w kołnierzu :szok: Jak M poszedł do pracy przed 6 to jeszcze pospałam do 7.30, więc dziś nie jest tak źle.

Zauważyłam, że w nocy jak wstaję na siusiu to mnie bardzo boli brzuch na dole. W dzień tego bólu nie ma i nie wiem czy to jest spowodowane pełnym pęcherzem, bo w końcu w dzień to sikam co godzine, a nocą to tylko raz wstaję.

Mnie też tak boli i to na pewno kwestia długiego trzymania bo potem już jest dobrze i w ciągu dnia tak samo:happy:

Ja właśnie wróciłam. Byłam sobie zrobić paznokcie i w finale kupiłam pilniczek i ciuszek dla Małego :-) Czekam jeszcze na Miśka i mamy iść Małemu kupić parę akcesoriów :happy:

Aniaap uważaj na siebie i dobrze, że się uspokoiło u Ciebie :happy: Na pewno wszystko będzie dobrze :happy:

Dziewczyny bardzo dziękuję wam za każdy głos oddany na moją historię :-) To najprawdziwsza prawda:tak:A co do systemu głosowania - można raz dziennie (ale chyba musi upłynąć 24 h od poprzedniego głosu).
Kochane jesteście;-)

Lepidoptera- rzeczywiście boska ta koszulka :tak: a jeśli chodzi o jedzonko to jak napisałaś to zmienia już postać rzeczy ;-) smacznego :-p

Sorki że tak Wam dzisiaj nagle zwiałam ale mąż szybciej z pracy wrócił i rozumiecie nie... :-)

persefona glos oddany, urocza historia:)
Jolek "rozmowy noca" obejrzalam nawet niezly filmik:D
Dzis dzionek mi zlecial szybciutko i nie mialam czasu na bb moze jutro bedzie lepiej:)

Persefona twoja historia jest troszkę podobna do mojej, już ja streszczam rozstałam się z byłym kilka miesięcy wcześniej i nagle dowiaduję się że on miał romans z laską która przychodziła do mojej lokatorki, wkurzyłam się bo mimo że nie chciałam z nim być to fakt że mnie zdradzał przez kilka miesięcy w moim własnym łóżku, i ta ***** jak przychodziła to miała czelność patrzyć mi w oczy i ze mną rozmawiać, z tej złości weszłam na neta i zarejestrowałam się na portalu randkowym dla polaków w UK. Pisali sami debile i byłam w stanie już zrezygnować kiedy zobaczyłam wpis mojego P, coś mnie zaintrygowało w jego opisie że napisałam "cześć" i tak od słowa do słowa po miesiącu się spotkaliśmy. Okazało się że nie potrzebnie zapłaciłam abonament za 3 miesiące skoro używałam tego portalu jeden dzień, bo odrazu wymieniliśmy się numerami GG. Na pierwszym spotkaniu P zażartował i powiedział "będą z tego dzieci" 3 miesiące później odkryłam że jestem w ciąży.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry