Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój WOjtuś tak samo mnie rano napastuję i to wszystko się tak kończy, że w końcu wstajęWitam sieJa tez dzisiaj nie pospalam
Moja mala jeszcze sie nie urodzila a juz marudna
Na bokach nie moge spac bo tak kopie jakby lozko chciala przekopac to takie nieprzyjemne;( A na plecach znowu kregoslup boli i co tu zrobic;/ Co do nocnego wstawania na siusiu to tez mnie boli podbrzusze ale to tylko wtedy jak mam pecherz pelny

WitamWitajcie kochanewłaśnie zalogowałam się na forum więc piszę pierwszy raz swój post tutaj
ja spodziewam się drugiej dzidzi 5.maja, moja córa ma już 12 lat a ostatnia@26.07 uciekam czytać forum bo jest świetne

Dzień dobry.
Pogoda u mnie okropna - buro ponuro, pada i błocko się zrobiło potworne.
Borys dał dziś pospać i od 23 do 4.30 spał bez problemów. Dopiero nad ranem zaczął kombinować i skubany nauczył się lizać ranę w kołnierzuJak M poszedł do pracy przed 6 to jeszcze pospałam do 7.30, więc dziś nie jest tak źle.
Zauważyłam, że w nocy jak wstaję na siusiu to mnie bardzo boli brzuch na dole. W dzień tego bólu nie ma i nie wiem czy to jest spowodowane pełnym pęcherzem, bo w końcu w dzień to sikam co godzine, a nocą to tylko raz wstaję.

Na pewno wszystko będzie dobrze 
a jeśli chodzi o jedzonko to jak napisałaś to zmienia już postać rzeczy ;-) smacznego 
;-)