Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja już 2 głosy oddałam dziś rano i terazJa także oglądam "Rozmowy nocą" - fajny filmik!
A teraz troszkę prywaty;-)Dziewczyny pomóżcie mi. Biorę udział w konkursie walentynkowym. Przeczytajcie moją historię i zagłosujcie. Tu jest link --> Konkurs
Z góry dziękuję za pomoc,buziale

witam witam... mam nadzieję że ci sie u nas spodoba i będziesz częściej zaglądaćWitajcie kochanewłaśnie zalogowałam się na forum więc piszę pierwszy raz swój post tutaj
ja spodziewam się drugiej dzidzi 5.maja, moja córa ma już 12 lat a ostatnia@26.07 uciekam czytać forum bo jest świetne
styna u mnie pracy też słyszałam rok temu od szefowej: "...no pewnie ze możesz zajść w ciążę... dzieci trzeba rodzić ale... jeszcze nie teraz..."
no to sobie poczekaliśmy i posłuchaliśmy kochanej szefowej![]()
to wam powiedziała małpa jedna;-)ania życzę dużo sił , zostały tylko 3 miesiące więc dasz radę napewnoCześć
No ja leżę, ale całe szczęście nie muszę cały czas. mam sie oszczędzać kilka dni, a poóźniej juz normalnie, więc wekend jeszcze poleżę. kaszlu prawie nie mam, skurczy też, tylko jak długo nie leżę to troche boli. Ale posprzatać musiałm po tylu dniach nieobecnośći, Kuba tez ciągle woła, a mąż do 19 w pracy. Jak tak patrzę niektóre z Was juz 29 tydzień-zazdroszczę, bo to już dzidzie większe, bliżej do rozwiązania, a ja sie strasznie boje teraz po tych skurczach, że coś sie stanie
nie ma się co denerwować..śliczna ,:-)
wstawiłam pranie, pstryknę to zdjęcie i się kładę![]()

Mysllismy o urzedzeniu tego drugiego dla dzidzi, ale narazie wolimy miec mala u siebie (zrobimy jej jakis kacik w pokoju) a jak troche podrosnie i bedzie potrzebowac pokoiku to mam nadzieje ze juz nasz domek bedzie stal