reklama

Maj 2011

Witam się i ja :) tym razem nie przy śniadanku, bo jakoś nie mam ochoty na jedzenie,ale za to przy herbatce :)

Ja mogę podesłać trochę śniegu jak któraś chce bo w nocy napadało, do tego nie duży minus na termometrze i się utrzymuje skubaniec na ziemi :(

reklama
u mnie też słonecz\ko dzisiaj..
i ja nawet lepiej się cuję... ojjj super...

właśnie kończę oglądac na wspólnej , zaraz spacerek z małą , może plac zabaw, póxniej obiadek:tak:

Witam u mnie też świeci, zaraz się zbieram do sprzątania nie mam jeszcze za bardzo siły ale przez to moje chorowanie nazbierało się trochę.
Kamcia tak te wbudowane szafy to masakra jakaś o ile więcej miejsca by było bez nich, i łatwiej wszystko poukładać bo nie trzeba by było myśleć że np. łóżko zasłoni drzwi szafy

dokładnie..
albo te wnęki przy oknach :dry:
u mnei w sypialni taka jest i nie mogę łóżaka postawić na okiennej ścianie bo pół wnęki zakrywa , a pół nie i wygląda beznadziejnie , a byłoby więcej miejsca..
wogóle to ustawianie mebli u nich
wszystko nieforemne:dry:
tylko się wkurzyć idzie...
bo nic nigdzie nie pasuje....

A jeszcze te okna otwierane na kip i to na zewnątrz aby takie cuś umyć trzeba być akrobatą, u mnie w sypialni np. okno 240 długie ale otwiera się tylko na kip(od dołu) 40 cm reszta jest stała. Jak nie byłam w ciąży jakoś sztyl do miotły brałam i jako tako myłam a teraz raz to się nie zmieszczę dwa boję się że bym spadła, a P to się na pewno nie zmieści. Albo inne okno 100 x 100 otwierane na kip od dołu na 20 cm jak ja mam tam wejść.

hehe ja myję wężem od mycia auta:-D
bo też nie damy rady , żeby chociaż jeszcze był paraper to mogłabym n niego wleźć ale nasz parapet ma zaledwie 10 cm:sorry2:
więc tylko zmywam wężem ile sie da i mam gdzieś;-)
dokładnie myję na dole bo tu sięgam bez problemu:tak:

Dzień Dobry:happy2:
U mnie dzisiaj żadnego słoneczka nie widać:-( zimno i nic poza tym. Chyba dzisiaj nosa na dwór nie wystawię:happy2:
Przywożą nam dzisiaj nasze łóżeczko i kanapę do salonu także już będzie wsio:happy2: My w tym wynajętym mieszkanku mamy 3 pokoje, 2 małe sypialnie i kuchnie z salonem.
W naszej sypialni jest szafa wnękowa bardzo duża i nasze łóżko :happy2: Nic nam więcej do szczęścia nie potrzeba:happy2: Koło naszego na dwa kroki jest pokoik Wojtusia też z szafą wnękową tylko trochę mniejszą ale wszystko ma swoje miejsce. Na łóżeczko i fotel do karmienia miejsce jest a dywanik już leży. Salon duży i kuchnia też. Jesteśmy szczęśliwi w porównaniu do tego co działo się w poprzednim mieszkaniu:happy2:

misia to fajnie że taka zadowolona jesteś..

właśnie ja sobie przypomniałam , jak w sypialni wstawię łóżeczko to ...
albo za blisko okna będzie , albo za blisko grzejnika.. albo drzwi...:dry:
łóżka się przestawić nie da więc chyba postawię blisko drzwi:sorry2:

My łóżeczko postawimy tak pośrodku bliżej szafy bo tam chcę na półeczce rzeczy do przewijania postawić, okienko też jest blisko ale wydaje mi się, że będzie super :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry