reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Ja mam jeszcze ubrania z poprzedniej ciązy nie zdążyłam z nimi zrobić porządku, za to większość ubranek po mojej córci porozdawałam i to bez zwrotnie, oj szkoda.
Trzeba będzie wszystko znowu kupić

Poziomki chyba od nas nie uciekasz???niekoniecznie będziesz kwietniówką :p
na kiedy miałaś termin?? może urodzisz w czasie...
nie każde bliźniacze ciąże rodzą przed terminem,jeśli dzieci nie będą za duże to możesz dotrzymać terminu , znajoma teraz zaczęła jak się nie mylę 37 tc i ma bliźnięta po 3 kg każdy...
także nie mów hop:-p i zostań tu u nas do końca
będziemy CIĘ dopingować :-D

reklama
cześć dziewczyny! nie mam co prawda czasu wszystko nadrobić ale cieszy mnie że taki ruch tu się zrobił
co do ciuchów to ja też mam z poprzedniej ciąży i trzeba będzie do nich wrócić, przy czym ja miałam 2 pary spodni i to mi styka bo i tak wolałam chodzić w sukienkach a że teraz sporo takich w sklepach to sobie dokupię jakieś niekoniecznie ciążowe ale takie żeby się zmieścić

Do góry