Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam jeszcze ubrania z poprzedniej ciązy nie zdążyłam z nimi zrobić porządku, za to większość ubranek po mojej córci porozdawałam i to bez zwrotnie, oj szkoda.
Trzeba będzie wszystko znowu kupić
Poziomki chyba od nas nie uciekasz???niekoniecznie będziesz kwietniówką na kiedy miałaś termin?? może urodzisz w czasie... nie każde bliźniacze ciąże rodzą przed terminem,jeśli dzieci nie będą za duże to możesz dotrzymać terminu , znajoma teraz zaczęła jak się nie mylę 37 tc i ma bliźnięta po 3 kg każdy... także nie mów hop i zostań tu u nas do końca będziemy CIĘ dopingować
cześć dziewczyny! nie mam co prawda czasu wszystko nadrobić ale cieszy mnie że taki ruch tu się zrobił
co do ciuchów to ja też mam z poprzedniej ciąży i trzeba będzie do nich wrócić, przy czym ja miałam 2 pary spodni i to mi styka bo i tak wolałam chodzić w sukienkach a że teraz sporo takich w sklepach to sobie dokupię jakieś niekoniecznie ciążowe ale takie żeby się zmieścić