reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Misia89 - Wiejska z boczkiem z Hortexu :tak: polecam jest naprawdę pyszna dodaje jeszcze po kostce rosołowej i cielęcej i liść laurowy , tylko tego boczusia nie jem on tylko nadaje taki fajny smak i aromat. :tak: a zupka u mnie dość często bo mój mały smyk najlepiej wcina zupki ;-)

A babeczki co do tych spodni to ja też mam i jestem mega zadowolona tytlko fakt jedne to mało ale mam jeszcze dresowe spodenki tylko w nich już coraz chłodniej dlatego też chyba będę musiała się zaopatrzyć w kolejne. Tylko co mnie martwi cena :sorry2::dry: bo nie wiem jak u Was ale we Wro cena takich spodni waha się od 90 do nawet 200 zł tak więc szok dużo strasznie jak dla mnie. A te co mam kupiłam w Miliczu i dałam 70zł ( koło Milicza mieszka moja siostra stąd tam się znalazłam) i chyba po kolejne też się tam wybiorę :tak:

reklama
TICHONEK wielkie dzięki za pomoc:) jestem od niedawna na tym forum i nie rozszyfrowałam jeszcze wszystkich opcji:)
A co do spodni to ja kupię na razie tylko jedne, podobno moja siostra ma jakieś w szafie więc mam zamiar niedługo ją odwiedzić i mam nadzieję że coś wybiorę

Co do spodni to ja też zdecydowanie bardziej polecam takie z pasem z gumy niż ogrodniczki. W pierwszej ciąży byłam z nich bardzo zadowolona. :-)

Futrzaczek ale narobiłaś smaka.;-) Ja też często gotuję zupki z Hortexu, ale tej Wiejskiej jeszcze nie miałam. Koniecznie muszę wypróbować.

Ostatnia edycja:
Myślałam,że ogrodniczki będą praktyczniejsze ale skoro radzicie kupić spodnie z gumką to chyba się zdecyduję na nie

hej!
ja w poprzedniej ciąży nosiłam jeansy z h&m z pasem. byłam z nich bardzo zadowolona. I kupiłam je o 50% taniej bo był jakiś dzień mamy w h&m

reklama
Do góry