ojej, jaki tu ruch sie zrobil

wystarczy temat ciuchow rzucic i prosze... widac, ze Kobitki, hihihi

)
w temacie portek, jak najbardziej te z szerokim pasem, H&M ma drogie, ale swietne ciuchy cazowe, ja mam na szczescie po poprzedniej ciazy, ale pare rzeczy kupowalam wtedy uzywanych na allegro, a raz trafil mi sie bon na 200 zl do H&M (dobra strona bycia handlowcem w branzy IT

) i wtedy kupilam swietna spodniczke dzinsowke ciazowa z pasem wlasnie, spodnie eleganckie czarne na kancik, z czarnym pasem i jakas bluzke, ale juz nie pamietam...
ale jak teraz bylam we WRO to w moim ulubionym Orsay'u sa piekne swetry-sukienki, nabylam 2 modele w kolorze lila i fuksja i powiem Wam, ze do tego legginsy i moge tak smigac dlugo, bo to szerokie te sweterki

Polecam!
a teraz pytanie z dziedziny farmacji!
otoz za chwile przestajemy zazywac kwas foliowy, a mozemy zaczac brac jakies preparaty dla kobiet w ciazy, np. Prenatal Classic. I choc bralam go w ciazy z Aleksiem i wszystko bylo znakomicie itd, tak teraz widze, ze on ma w skladzie kwas foliowy i to podwojna dzienna dawke! i co teraz? poszukalam tu w UK takich preparatow i tez kazdy ma w skladzie kwas foliowy, a lekarz GP tez mowil zeby przestac brac kwas z koncem 1 trymestru...
Dziewczyny, co Wy robicie? co bedziecie braly i czy to ma kwas foliowy? jak jestescie u ginkow popytajcie o to prosze...